ТЕМА

Замість комунальної аптеки в центрі Києва відкриють вареничну

14 марта 2013 | 15:22

Напроти Оперного театру замість великої комунальної аптеки №1 незабаром відкриється варенична. Таким чином, столична влада фактично знищує найбільшу центральну аптеку, розташовану за адресою вул. Володимирська, 51/53.


Мер Попов продовжує практику попередника Черновецького, знищуючи комунальне майно, лікувальні заклади і аптеки. Не встиг вщухнути скандал з Київським міським центром крові, як з’ясувалося, що на другому поверсі двоповерхової комунальної аптеки відкривається варенична, про що свідчать відповідні рекламні банери на будівлі.
Замість повернення у комунальну власність вкраденого Черновецьким майна, Попов продовжує відчужувати власність київської громади.
За часів Черновецького будівлі комунальних аптек відчужувалися під бутіки, а за часів Попова - під дешеві заклади громадського харчування. Це єдина різниця в управлінні між цими керівниками.
Знищення аптеки позбавить пенсіонерів і незахищених верств населення можливості отримувати пільгові ліки у середмісті Києва, адже центральну аптеку знали і користувалися її послугами не одне покоління киян.
Депутат міськради Олексій Давиденко направив депутатський запит до прокуратури міста Києва з вимогою провести перевірку щодо відчуження майна комунальної мережі аптек “Фармація”.



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

Дівчатка спостерігають за виступом учасниці шоу-групи "Армія"під час півфіналу Miss Teen Ukraine 2008 в Одесі в пятницю, 1 лютого 2008 р. У Південній Пальмірі конкурс, організований міжнародним модельним агентством, проводиться вперше. Для участі в ньому в результаті кастінгів, які проходили з вересня по грудень 2007 року по регіонах України, було відібрано близько 50 найгарніших дівчат претенденток на корону переможниці Всеукраїнського конкурсу краси. Шоу проводилося в концертно-виставковому комплексі Одеського морського торгового порту за участю міжнародного складу журі, зірок українського шоу-бізнесу, представників міжнародних модельних агентств. Miss Teen Ukraine - офіційний конкурс краси, що має міжнародну схему проведення. Дівчата, які отримують офіційні титули на цьому конкурсі, представляють Україну на таких міжнародних проектах, як Miss Teen World і Miss Тeen International. Вікова категорія конкурсанток дівчата від 14 до 19 років. Фото МаХи / УНІАН

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: