ТЕМА

Розкрадання мобілызаційного резерву: майже 30 млн.грн.

09 апреля 2013 | 16:04

27 Range Rover New «втратила» держава від неналежного зберігання майна мобрезерву


 

29,5 мільйонів гривень збитків завдано державі внаслідок неналежного зберігання майна мобрезерву - за такі гроші можна придбати 27 люксових британських позашляховиків Range Rover New(кожен вартістю майже від 1 мільйона 100 тисяч гривень), але краще відновити запас мобрезерву...

Отже 29,5 мільйонів гривень збитків- саме такі цифри були оприлюднені на засіданні колегії, що пройшло у прокуратурі Центрального регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері під назвою «Про стан додержання законодавства про державний мобілізаційний резерв на підприємствах-зберігачах матеріальних цінностей державного мобілізаційного резерву та прокурорського нагляду з цих питань».  

У роботі колегії взяли участь представники Державного агентства резерву України та органів державного управління майном, у сфері контролю яких знаходяться підприємства-зберігачі мобілізаційного резерву, розташовані в регіоні та на яких виявлено порушення закону.

За результатами проведених перевірок у лютому-березні поточного року прокуратурою регіону за фактами самовільного відчуження матеріальних цінностей мобілізаційного резерву на загальну суму понад 29,5 мільйонів гривень розпочато 17 кримінальних проваджень.

Колегією ухвалено рішення щодо вжиття заходів до усунення  порушень закону та підвищення ефективності за додержанням Закону України "Про державний матеріальний резерв" при формуванні, збереженні та використанні цінностей державного мобілізаційного резерву.



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

Photo by Simon Belham/Places/National Geographic

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: