ТЕМА

В Маріуполі знайшли викрадене чотиримісячне маля

28 мая 2013 | 16:21

Прямуючи з ранкового інструктажу до місця несення служби в Іллічівському районі Маріуполя, наряд Державної служби охорони помітив на мосту через Кальміус дівчину, що штовхала перед собою сіру коляску. Правоохоронці ще раз заглянули в отримані півгодини тому орієнтування і зрозуміли перед ними підозрювана у викраденні дитини.


Як розповів молодший інспектор групи затримання Маріупольського міжрайонного відділу управління ДСО Генадій Спіцин, дівчина була неохайно одягнена і на питання, чиє це дитя, відповіла, що не її. Чотиримісячна дівчинка в колясці перебувала в стані напівпритомності – вона навіть не плакала, хоча не їла вже більше доби. «Я її поїла водою», - скромно повідомила міліціонерам затримана. Пояснити, як до неї потрапило чуже дитя, вона не змогла - як виявилося пізніше, дана 23-річна особа перебувала на обліку у міській психіатричній лікарні №7.

Дитину забрала машина швидкої допомоги. Медичне обстеження показало, що вона не постраждала, хоча і була виснаженою. Місцева мешканка, яка незабаром прибула до райвідділу, пояснила, що підозрювана за день до цього узяла у неї малятко для прогулянки і зникла. Пояснити, як вона довірила хоч і знайомій, але не зовсім адекватній особі свою дитину, жінка не змогла.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 146 Кримінального кодексу України - незаконне позбавлення свободи або викрадання людини, вчинене щодо малолітнього.

 

Марк Ткаченко
УДСО при ГУМВС України
в Донецькій області

 

 

dso.gov.ua/news/v-marupol-mlczoneri-dso-znajshli-vikradene-chotirimsyachne-malya.html



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Павел ПАЩЕНКО

12 апреля в Киеве состоится концерт звезды грузинского джаза (и не только) Нино Катамадзе с ее группой Insight. На своем киевском выступлении джаз-дива представит два своих альбома: Black и White. Нино Катамадзе & Insight выступят в сопровождении камерного оркестра.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: