ТЕМА

Рада директорів Apple звільнила Тіма Кука з посади кекрівника компанії

17 июня 2013 | 08:13

Своєю недавньою презентацією нової мобільної операційної системи, iOS 7, компанія Apple остаточно підтвердила стрімке падіння рівня дизайну та напрямку компанії вцілому, зустрівши чимале невдоволення серед досвідчених користувачів та дизайнерів. Винуватцем незадовільного стану речей є, звичайно ж, Тім Кук, який допустив вихід недопрацьованого продукту на ринок.



Рада директорів Apple звільнила Тіма Кука з посади кекрівника компанії

 



Сьогодні рада директорів компанії Apple прийняла рішення, що більше не потребує послуг занадто втиснутого у свої рамки, людини-костюма Тіма Кука — і його було звільнено. 

"Звільнення працівників, які не входять у формат компанії, вже давно стало візитною карткою Apple. Подібно як і Стіву Джобсу це дасть можливість Тіму Куку зібратися з думками і з новими ідеями знову стати до керма корпорації" — коментує подію дизайнер Джонатан Айв, якого теж мало не звільнили.

Нагадаємо, Тім Кук займав посаду генерального директора Apple з 25 серпня 2011 року, відколи Стів Джобс пішов у відставку.

 

Лезо



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

Колишній міністр економіки України Володимир Макуха, на передньому плані, новопризначений міністр закордонних справ Арсеній Яценюк, в центрі, та прем'єр-міністр України Віктор Янукович, праворуч, під час засідання парламенту в Києві в середу, 21 березня 2007 р. Фото Євгена Орловського

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: