ТЕМА

На Харківщині лише у одному дитсадку прокуратура знайшла безліч порушень

19 июня 2013 | 08:41

За результатами до відповідальності притягнуто 15 осіб.


Харківською прокуратурою з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Центрального регіону України проведено перевірку додержання службовими особами дошкільного навчального закладу (ясла-садок) при одній з військових частин вимог законодавства, спрямованого на захист прав дітей.

Задля належної організації даної перевірки прокуратурою залучено спеціалістів контролюючих органів з охорони праці, пожежної безпеки та санітарно-епідеміологічного забезпечення.

Встановлені численні порушення умов з питань охорони праці працюючих та протипожежної безпеки у дошкільному навчальному закладі. У медичному пункті протягом майже 10 років зберігаються прострочені медикаменти, лікування ними дітей може призвести до негативних наслідків.

Перевіркою організації належного харчування дітей та санітарно-епідеміологічного стану дитячого садку виявлено ряд порушень, серед яких недотримання працівниками закладу технології миття посуду та нехтування дезінфекцією, внаслідок чого на кухонному посуді харчоблоку виявлені бактерії групи кишкової палички, що створює передумови до масових інфекційних захворювань дітей.

За втручання Харківської прокуратури з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері виявлені порушення усунуті. До дисциплінарної відповідальності притягнуто 15 осіб, в тому числі, службові особи військової частини. 



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Андрей Сидоренко

Памятник Артему (Ф.А.Сергеев), революционеру, большевику, первому председателю Донецкого губисполкома. Трагически погиб в 1921 году. похоронен под кремлевской стеной. В 2001 году занесен в перечень 44 наиболее выдающихся произведений монументального искусства Украины.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: