ТЕМА

Міліція стверджує, що не била неадекватну дівчину

29 июля 2013 | 17:12

Повідомлення прес-служби Державної служби охорони МВС України.


Сьогодні близько п’ятої години ранку на пульт централізованого спостереження надійшов сигнал «Тривога» з охоронюваної автостоянки на вулиці Возєднання. За декілька хвилин наряд групи затримання ДСО прибув на місце виклику. До правоохоронців звернувся охоронник автостоянки і повідомив, що по території ходить невідома жінка, пошкоджує машини, кричить та висловлюється нецензурною лайкою. На прохання охоронника покинути територію стоянки жінка не реагувала, більш того, ще більше почала нервувати. Єдиним виходом для охоронника стало використання системи тривожного виклику міліції.

Побачивши міліціонерів, жінка свою агресію перекинула на них – почала кричати та погрожувала звільненням з органів внутрішніх справ. Не зважаючи на її емоційний стан, працівники міліції охорони спокійно і ввічливо попросили покинути автостоянку. На якусь мить заспокоївшись, дівчина вийшла за ворота і сказала, що далі піде самостійно. Вона пішла в бік вулиці Ентузіастів. Фізичної сили працівники міліції до жінки не застосовували, тому є задокументовані свідчення очевидців. Група затримання продовжила чергування у штатному режимі.

О пів на восьму годину ранку, на спецлінію «102» надійшло повідомлення, про те, що на вулиці Ентузіастів на проїжджій частині сидить дівчина та плаче. На місце виклику виїхав той же наряд, адже події сталися в цій же зоні маршруту патрулювання. По прибуттю, виявилося що «заплакана дівчина» це та сама жінка 1994 року народження, що годину назад у збудженому стані перебувала на автостоянці. Біля неї знаходилася сестра, яка повідомила міліціонерам, що в сестри істерика і вони чекають швидку допомогу. Працівники міліції охорони передали дівчину лікарям швидкої допомоги.

19-річну дівчину було госпіталізовано бригадою швидкої допомоги, де встановлено попередній діагноз - гостра реакція на стрес.

У лікувальному закладі вона заявила сестрі та медикам, що працівники ВДСО застосовували до неї силу. За показаннями свідків фізична сила до дівчини не застосовувалась. Більш того, грубих висловлювань на адресу дівчини з вуст правоохоронців теж не звучало. Наразі проводяться слідчі дії для з’ясування всіх обставин даної ситуації



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

by Annie Leibovitz

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: