ТЕМА

Міліція цікавилася приватним життям голови медіа-профспілки?

06 августа 2013 | 16:26

6 серпня 2013 року. Дарницький райвідділ міліції Києва підтвердив, що його співробітники проводили поквартирний обхід в будинку, де живе голова Незалежної медіа-профспілки України Юрій Луканов. Про це повідомив керівник Дарницького райвідділу Олександр Деркач у відповідь на запит Луканова.


У листі на два коротких абзаци міститься запевнення: «Конфіденційна інформація відносно  Вашого приватного  життя працівниками Дарницького РУ не збиралася, не використовувалася і не поширювалася».

Запит було зроблено після того, як сусіди розповіли голові медіа-профспілки, що ним цікавився чоловік у цивільному, який показував міліцейське посвідчення. Прізвище його вони не запам’ятали.  Поінформувати Луканова вони вирішили після того як той же працівник міліції ще й зателефонував їм і знову ставив питання про їхнього сусіда.

«Я  вдячний міліції за пояснення, - каже Юрій Луканов, - але в мене лишилися запитання.  Мене насторожує  той факт, що міліціонер щось запитував про мене, але зі мною не зв’язувався, навіть телефоном. І цей поквартирний обхід здійснювався незабаром після того, як медіа-профспілка спільно зі спілкою журналістів вимагала відставки міністра внутрішніх справ і закликала колег під Міністерство  внутрішніх справ на знак протесту проти побиття журналістів 18 травня».

Юрій Луканов на всяк випадок нагадав, що досі він не був помічений в жодних кримінальних справах – не торгував і не вживав наркотики, не приховував податки, не роздавав незаконно службові квартири і не перевищував службових повноважень, підписуючи угоди з лідерами іноземних держав. 

Прес-служба Медіа-профспілки



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

Модель демонструє костюм від дизайнера Олександра Васильєва під час показу Man's Fashion Day в рамках Ukrainian Fashion Week в Києві в понеділок, 16 жовтня 2006 р. Фото Сергія Светлицького

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: