ТЕМА

На ТВі стартує новий проект «Автомандри» з Андрієм Тичиною

08 августа 2013 | 14:25

З 10 серпня на телеканалі ТВі стартує нова авторська програма Андрія Тичини «Автомандри». Андрій відомий автомандрівник, котрий на власному автомобілі обїздив всю Україну та Європу. Найвіддаленіша точка, куди Андрій добирався самотужки озеро Лох-Несс у Шотландії. «Автомандри» поки що не перетинають кордонів нашої країни, але від того передача не стане менш насиченою подіями та зустрічами.


« Один цикл «Автомандрів» - це наша дво-, три- або чотириденна автоподорож, а кожна передача такого циклу – це, відповідно, один день подорожі. Ми показуємо усе, що з нами відбувається,  від світанку до смерку, і, звісно, розповідаємо про всі цікаві місця, куди за цей день устигаємо заїхати. Тобто, ми пропонуємо глядачеві вже готовий, «об’їжджений» нами в прямому сенсі цього слова маршрут подорожі з її прорахованим бюджетом, - розповів Андрій про свій проект. - Я вважаю, що задача «Автомандрів», - аби глядач, подивившись передачу, зібрав дорожню сумку, залив бак бензину, зібрав друзів і вирушив у подорож, натхнений тим, що побачив і почув в нашій передачі». 

«Проект розпочнеться подорожами  Полтавщиною та  Бессарабією. А згодом  гладячі разом з «Автомандрами» вирушать  на захід країни. «Нас чекає Хмельниччина – край замків, фортець, старовинних монастирів. І фантастично красивої природи, - говорить Андрій.  - А взагалі планів дуже багато. В мене «в голові» вже готові 24 цикли проекту, тобто 24 подорожі Україною, і кожен цикл – це кілька програм. Ще у нас є багато маршрутів вихідного дня, коли подорож можна здійснити за день-два, приміром, довкола Києва чи будь-якого великого міста. Хоча, звісно, найцікавіші подорожі потребують трохи більше часу. Але, повірте, на це варто витрачати час і гроші (порівняно, до речі, невеликі)».  Слоган «Автомандрів» -  «Не сидіть удома!». «Це найголовніше, що я хочу донести до наших гладячів, - каже автор проекту, -  Дуже хочу, аби моя передача підштовхнула людей до відкриття «невідомої України». А ми підкажемо, на якій заправці краще заправитися, де смачніше перекусити, а де  - комфортно переночувати.  Отож, сідайте за кермо у пошуках пригод і, впевнений,  ви зустрінете наш автомобіль на дорогах України!»

Отже, у найближчу суботу, 10 серпня, об 11:45 на телеканалі ТВі дивіться проект Андрія Тичини «Автомандри».



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Олег Ельцов

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: