ТЕМА

П'яниця пострибав по новеньких машинах автосалону

19 августа 2013 | 16:01

Близько девятнадцятої години вечора наряд спецпідрозділу груп затримання Святошинського відділу Державної служби охорони міста Києва отримав сигнал «Тривога» з автозаправки по вулиці Київській, що у селі Софіївська Борщагівка. За лічені хвилини група затримання прибула на обєкт.


 

По допомогу до правоохоронців звернувся директор АЗС. Він пояснив, що невідомий громадянин пошкодив палатку-ангар, зламавши вхідні двері, а, коли помітив охоронника, втік. З’ясувавши прикмети невідомого, наряд розпочав пошуки зловмисника по «гарячих слідах». Якраз в цей час оператор пульту централізованого спостереження передав наряду ДСО інформацію про наступний виклик - об’єкт знаходився на сусідній вулиці.

На місці події до держохоронців звернувся директор автосалону та повідомив, що невідомий громадянин пошкодив п’ять нових автомобілів на стоянці та зник. На авто були вм’ятини в різних частинах кузова. Прикмети зловмисника, які надав заявник, нагадали правоохоронцям невідомого з АЗС.

Тим часом на допомогу наряду прибув суміжний наряд Святошинського ВДСО.

Працюючи чітко і злагоджено, міліціонери почали відпрацьовувати прилеглу територію і невдовзі їм вдалося затримати винуватця пригоди. Ним виявився 18-річний житель Житомирської області. Молодик перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння і, вочевидь, не зовсім розумів та пам’ятав, що накоїв. Міліціонерам навіть довелося викликати для нього працівників швидкої медичної допомоги.

На місце події також було викликано слідчо-оперативну групу Києво-Святошинського району міста Вишневе. Наразі триває слідство і встановлюється сума матеріального збитку, заподіяного нетверезим юнаком.

 

УДСО при ГУМВС України в місті Києві

 

 

 

 

 

 

Пареньна пьяную голову наделал вреда на автозаправке и в автосалоне



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: