ТЕМА

Новорічний розклад Майдану

31 декабря 2013 | 11:01

Майдан святкуватиме Новий рік з 21:00 31 грудня до самого ранку 1 січня. Про це на прес-конференції повідомили народний депутат Олесь Доній, який на Майдані відповідає за сцену, і музикант Сашко Лірник. Доній зазначив, що зустріч Нового року на Майдані - це тренд сезону і пообіцяв "барикадні свята" За його словами, створювати новорічну атмосферу на Майдані будуть топ-20 українських колективів, у тому числі "Тартак", "Скай", Руслана та інші. Відкриє музичну програму Марія Бурмака зі своїм колективом.


Доній уточнив, що організатори Майдану вирішили запрошувати тільки тих зірок яким "близький дух майдану". Всі вони виступатимуть без гонорарів, навіть ті, хто приїде з-за кордону - музикант-віртуоз з Британії Нейл Тейлор і саксофоніст з Литви Вішняускас. 
На питання, чи будуть анонсовані в Інтернеті зарубіжні зірки на зразок Боно з групи U2 або "Modern Talking", він заявив, що акцент робиться на ідеологічній підтримці. "Наприклад, ніхто не може повірити, що "Ляпіс Трубецькой" виступав без гонорару , але це так", - зазначив Доній. 
Лірник написав для Майдану сценарій зіркового вертепу, в якому обіцяють показати відомих персонажів. У вертепі задіяні 20 осіб, у тому числі Лесь Подерев'янський, Сергей Поярков , Сашко Положинський. Співак Фагот, наприклад, буде грати "тітушку".



комментарии [1]

31.12.2013 20:51     серж А Портников где, прием ведет на майдане
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

Доступность правосудия как следствие реформирования украинского судоустройсва.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: