ТЕМА

Перші вбиті у протестах на Грушевського

22 января 2014 | 14:05

Помер хлопець, якого "Беркут" зіштовхнув із колонади "Динамо". На вулиці Грушевського вранці 22 січня під час сутичок із правоохоронцями загинув один із мітингувальників. У ЗМІ з'явилася інформація про те, що його застрелили кількома пострілами правоохоронці.


Генпрокуратура підтвердила дві смерті на Майдані від вогнепальних поранень.

Повідомляють, що о 06:25 на черговий номер 102 зателефонував невідомий і повідомив, що у приміщенні бібліотеки Національної академії наук перебуває труп чоловіка.

За словами особи, яка так і не повідомила будь-якої інформації про себе, труп спочатку принесли до Будинку профспілок, а потім його перемістили до приміщення бібліотеки".

"У холі бібліотеки на столі було виявлено труп чоловіка з двома вогнепальними пораненнями (в голову та груди). При ньому було знайдено паспорт та особисті речі.

"Крім того, близько 9-ї години ранку у приміщенні бібліотеки було виявлено ще одного чоловіка з вогнепальними пораненнями, який перебував без свідомості. Останній загинув", - повідомляє прес-служба ГПУ.

 Сергій Нігоян

За інформацією Української правди, від кулі на Грушевського загинув 20-річний вірменин із Дніпропетровська Сергій Нігоян, який був одним із охоронців Євромайдану.

Кореспондент "Еспресо.ТВ" із місця події повідомив, що хлопець перебував на барикаді, а потім отримав чотири кульові поранення з вогнепальної зброї в голову та груди, від чого відразу помер.

Радіо Свобода один з очевидців події повідомив, що причиною загибелі людини на вулиці Грушевського стало пряме влучання в серце. Він зазначає, що був присутній біля вбитого, коли того оглядали медики-волонтери Євромайдану.

Еспресо.TV з посиланням на представника медичної служби Євромайдану повідомляє, що відстріл мітингувальників на Грушевського роблять снайпери, які вже застрелили загалом двох чоловіків віком 30-35 років. Повідомляють, що люди загинули від кульових поранень у голову.

Крім загиблих від можливого обстрілу, у штабі самооборони Євромайдану підтвердили, що в лікарні помер хлопець, який через напад "Беркута" впав із колонади стадіону "Динамо" на вулиці Грушевського у ніч на 21 січня.

INSIDER



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

145 лет назад 31 января 1865 года химик Дмитрий Менделеев защитил докторскую диссертацию «О соединении спирта с водой» и получил звание профессора Петербургского университета на кафедре химии. Считается, что научная работа известного химика стала основой для рецепта классической русской водки крепостью 40 градусов, день рождения которой принято отмечать 31 января.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: