ТЕМА

Степан Хмара закликає до наступу

28 января 2014 | 14:30

ЗВЕРНЕННЯ від імені Героя України Степана Хмари.


ЧАС НАСТУПУ
 Янукович і його бандитський режим перейшов ту межу до якої він ще міг сподіватися на якийсь компроміс з опозицією. На тривалі, абсолютно мирні протести і заклики народу дослухатися до його законних вимог Янукович відмовився посиленням брутального терору і у буквальному розумінні замазав себе пролитою кров’ю безневинних мирних людей.
 Після цього переговори з Януковичем втратили будь-який сенс. А розмаїті заклики до нього схаменутися є наївними і безплідними. Своїми численними злочинними діями Янукович позбавивив себе легітимності, тому всі його розпорядження теж нелегітимні. Це має зрозуміти опозиція і не гратися з ним у переговори , вислуховуючи його пропозиції і безплідні обіцянки. 
Виходячи з цього. Опозиція нарешті повинна поставити йому ультиматум : 
1. Янукович має звернутися до всіх державних службовців, силовиків, суддів. До депутатів мафіозного угрупування «партії» регіонів , яким він досі керував, беззаперечно дотримуватися Конституції і Законів України. Скласти повноваження президента України і покаятися перед українським народом. 
2. Якщо Янукович зробить це добровільно, тоді він може розраховувати на пом’якшуючі обставини на майбутньому судовому процесі, для якого буде створений спеціальний народно-революційний трибунал , який судитиме Януковича і його найближчих приспішників. Янукович повинен усвідомити , що за скоєний ним злочин прощення не буде і його дії не підпадатимуть під термін давності. 
3. Депутати Верховної Ради України від опозиції разом з депутатами, які порвуть з мафіозно- кримінальним угрупуванням «партією регіонів» повинні невідкладно переобрати керівництво ВРУ; повернути Конституцію України до стану ухваленого 08.12.2004р; відправити у відставку нинішній уряд і приступити до формування тимчасового уряду. 
4. Всі державні службовці, включно з працівниками силових структур, СБУ, суддів, офіцерів Збройних сил, які не заплямували себе злочинами і перейдуть на сторону революційного народу, можуть розраховувати, що збережуть свої посади і звання. 
Якщо Янукович звернеться до Путіна за допомогою - він тільки ускладнить своє становище. Якщо Путін, не дай Боже, насмілиться на силове втручання в Україну, то нехай пам’ятає, що в Російській Федерації понад 10 млн. етнічних українців, які задіяні в різних сферах, в тому числі – стратегічно-важливих! 
Україна - це навіть не Чечня і не Грузія! Ці героїчні народи не спів ставні за масштабами з Україною. 
Нехай Путін затямить: продовження провокацій проти України і допомога бандитській шайці Януковича може погано закінчитися для нього самого. 
Рано чи пізно він пожне бурю! 
Україна переможе! 
Правозахисник, Герой України Степан Хмара

http://www.novasich.org.ua/index.php?go=News&in=view&id=9103

 



комментарии [3]

09.02.2014 17:11     Иван Да на какой хрен они нам нужны? У нас своих клоунов ряженых хватает!
30.01.2014 13:47     Оксана Закикае -краще змінити на закликае, бо ви поплюжіте прізвище Хмара, та псуєте свій імідж
29.01.2014 09:15     Козак Запорожский Российские казаки заявили, что готовы помочь в прекращении беспорядков на Украине. Об этом сообщает «Интерфакс» со ссылкой на заявление верховного атамана союза казачьих войск России и зарубежья Виктора Водолацкого.

Как заявил Водолацкий, если казаки Запорожья обратятся к российским коллегам за помощью, то она будет «немедленно оказана». Он подчеркнул, что казаки двух стран «должны учитывать братские отношения». Водолацкий также отметил, что национальная безопасность Украины и России связаны, так как на украинской территории находятся около семи миллионов граждан РФ.

Ранее на необходимость вмешательства России в происходящее на Украине заявлял протоиерей Всеволод Чаплин. Выступая в Совете Федерации, он назвал сторонников евроинтеграции Украины «небольшой группой людей, которая позвол
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Олег Ельцов

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: