ТЕМА

Захарченко розповів про інформаційні технології та рівень злочинності

08 февраля 2014 | 15:40

За словами Міністра внутрішніх справ, розмови про силовий розгін входять у розряд інформаційних війн. Цей спосіб застосовують для того, щоб якимось чином мобілізувати протестуючих на Майдані.


- Я впевнений, що це лише вигадки деяких опозиційних політиків, спрямовані на підтримку протестних настроїв у суспільстві, - сказав Віталій Захарченко.

Водночас він зазначив, що рівень інформаційних технологій, які застосовуються в Україні, не можна порівняти ні з Єгиптом, ні з Лівією, ні з Сирією. У нашій державі сьогодні розробляються і застосовуються технології зовсім іншого рівня. Саме тому, вважає Міністр, інформаційні війни будуть продовжуватись.

- Буде вкидатися чимало дезінформації для того, щоб дезорієнтувати суспільство про події, які відбуваються у державі, - зауважив він.

Разом з тим Віталій Захарченко висловив впевненість, що громада невдовзі сама дасть оцінку всім подіям і, врешті-решт, прийде до висновку, що тільки міліція врятувала суспільство від повної анархії та розрухи.

- Єдиним стримуючим фактором виступила міліція. Таку оцінку дасть і суспільство, не сьогодні, але це обов'язково станеться, - впевнений Міністр.

У той же час глава правоохоронного відомства зазначив, що сьогодні криміногенна ситуація в країні стабільна, контрольована, а рівень злочинності знижується майже за всіма видами злочинів.

УЗГ МВС України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

1993 год, Киев. Братья Кличко и неизвестный.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: