ТЕМА

Українські військові повернули під контроль України навігаційну станцію у Генічеську

27 марта 2014 | 19:02

26 березня військовослужбовці Збройних Сил України на бронетранспортері та декількох автомобілях “Hummer” прибули на територію навігаційної станції “Марс-75”, що у місті Генічеськ Херсонської області, і взяли її під охорону.


На території цього об’єкту до недавнього часу незаконно дислокувався підрозділ Чорноморського флоту Російської Федерації. Адже станцію радіонавігаційної системи “Марс-75”, відповідно до рішення Господарського суду Херсонської області, ще у лютому 2003 року мали передати Міністерству транспорту та зв’язку України – для використання державним підприємством “Держгідрографія”. Однак російські військові відмовлялися виконувати рішення українського суду. Неодноразові спроби судового виконавця зайти на станцію закінчувалися безрезультатно.

Українські десантники облаштували та зайняли бойові позиції по периметру об’єкта, налагодили пропускний режим та розпочали інвентаризацію майна, що знаходиться на його території. Після цього буде прийнято рішення щодо подальшого використання станції.

Прес-служба МО України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

Акция протеста у Сиднейского театра, приуроченная к Международному дню проституток, который отмечают 2 июня. В тот день в 1975 году одна из церквей во французском городе Лион была захвачена проститутками, которые жаловались на бездействие полицейских, когда жрицы любви сообщали тем о преступлениях.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: