ТЕМА

Події АТО минулої доби

16 мая 2014 | 12:25

Протягом минулої доби терористи продовжували підступний обстріл позицій силовиків, які беруть участь в антитерористичній операції у Слов’янську, але щоразу отримували адекватну і потужну відповідь.


15 травня підрозділи АТО розгорнули ще два блокпости.

О 17.40 у Слов’янську терористи обстріляли блокпост біля телевежі з озброєння БМД-2 та стрілецької зброї, використовуючи у якості прикриття залізничні вагони. Десантники Збройних Сил України відкрили вогонь у відповідь. У результаті протистояння терористи відступили. Серед військовослужбовців ВДВ втрат немає.

О 17.50 терористи обстріляли блокпост поблизу селища Семенівка. Під час протистояння українські військовослужбовці виявили позицію корегувальника вогню противника. Це бойове зіткнення також відбулося без втрат.

О 19.40 під час проведення розвідки місцевості поблизу блокпосту, контрольованого урядовими силами, терористи обстріляли зі снайперських гвинтівок розвідувальну групу. У відповідь було відкрито вогонь з озброєння БТР-4 Національної гвардії України. Серед силовиків втрат немає. 



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

Міністр Внутрішніх справ України Юрій Луценко, в центрі, під час засідання парламенту в Києві у четвер, 30 листопада 2006 р. Луценко назвав всі звинувачення, зафіксовані у звіті Тимчасової слідчої комісії з розслідування фактів корупції в органах внутрішніх справ, замовленими. Фото Євгена Орловського

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: