ТЕМА

На "Київському бронетанковому" вкрали на додаткові 7 млн.грн.

04 ноября 2014 | 09:21 , Руслан Власюк

На ДП «Київський бронетанковий завод» військовою прокуратурою виявлено факти нестачі комплектуючих до військової техніки на загальну суму 7 млн грн.


Військовою прокуратурою Центрального регіону України виявлені нові факти нестачі комплектуючих до військової техніки на державному підприємстві «Київський бронетанковий завод».

Встановлено, що службові особи підприємства через неналежне виконання  службових обов’язків не забезпечили збереження на території підприємства протягом 2002-2014 років військового майна Міністерства оборони України.

Внаслідок цього виникла нестача вузлів та агрегатів до танків та інших гусеничних машин на загальну суму 7 млн грн, чим Міністерству оборони України спричинені збитки на вказану суму.

Відомості щодо кримінального правопорушення внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 367 Кримінального кодексу України (службова недбалість, якщо вона спричинила тяжкі наслідки, карається позбавленням волі на строк від двох до п'яти років).

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

Команда "Сигары Хуана" во время полета над Русановским заливом в Киеве (пролетели 12 м.), в день полетов Red Bull Flugtag, проходившего 19 июня 2010 в Киеве . (Vasiliy Moloyko)

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: