ТЕМА

Відбудеться прес-конференція: КУБАНЬ - ЦЕ УКРАЇНА!

06 ноября 2014 | 18:49

7 листопада о 12-й годині в Музеї пропаганди (вул. Драйзера, 8, торговий комплекс «Радосинь») відбудеться прес-конференція з питання невиконання державою Україна обов’язку захисту закордонного українства.


Центральна тема прес-конференції - українство Кубані. В рамках прес-конференції буде піднято питання відновлення діяльності комітету «Кубань з Україною» та відбудеться відкриття виставки «Кубань – це Україна!», а також обговорюватиметься проблема перешкоджання з боку української держави здійснення виборчого права українцями з-закордону.

В заході візьмуть участь: Сергій Пархоменко, політолог, координатор комітету «Кубань з Україною» в 2006-2008 роках, Віктор Тригуб – куратор Музею пропаганди, «Президент Кубанської Народної Республіки в екзилі», Олесь Городецький – голова Християнського товариства українців Італії, представник української громади закордоном, якого ЦВК відмовляється зареєструвати народним депутатом попри рішення суду та представники козацького автономістського руху Росії.

За детальною інформацією звертатися за телефоном – 097 025 72 16 
музей 067-157-8376


Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

Співробітники одного із спецпідрозділів міліції на території Національного спортивного комплексу Олімпійський під час тактико-спеціальних навчань особового складу Київського гарнізону міліції та внутрішніх військ МВС України з ліквідації можливих надзвичайних ситуацій під час проведення в Україні фінальної частини чемпіонату ЄВРО-2012 з футболу, в Києві у четвер, 3 липня 2008 р. У навчаннях взяли участь керівники управлінь громадської безпеки та командири підрозділів міліції особливого призначення Беркут ГУМВС, УМВС України всіх регіонів. Фото Олени Старостенко / УНІАН

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: