ТЕМА

Прокурорів поменшає майже вдвічі

16 июня 2015 | 09:57

До кінця 2017 року загальна чисельність прокурорських працівників не повинна перевищувати 10 тисяч осіб. Про це у понеділок, 15 червня, заявив заступник генерального прокурора Давид Сакварелідзе на Раді з питань судової реформи, передає УНІАН.


На сьогодні, за його словами, в органах прокуратури налічується 18,5 тис. працівників. Він наголосив, що така кількість прокурорських працівників є рекордною, і навіть більша, ніж у Росії. "Нами було ухвалено рішення почати оптимізацію: замість 638 районних прокуратур будуть створені місцеві прокуратури. Їх буде не більше 178. Всі посади менеджерського складу місцевих прокуратур – прокурори та їх заступники – будуть набиратися через відкриті конкурси", - сказав Сакварелідзе. Також він додав, що до 15 грудня вже будуть призначені місцеві прокурори, створені місцеві прокуратури на всіх рівнях. З 15 грудня почнеться наступний етап – реорганізація регіональних прокуратур. Він додав, що регіональні прокуратури також потребують оптимізації, оскільки на сьогодні їхні штати занадто роздуті. 



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

19 cентября, Сумы. Эпизод эпохального украинско-российского автопробега, посвященного 100-летию первого автопробега по маршруту Санкт-Петербург - Москва - Киев. Фото опубликовано в ЖЖ felbert-а.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: