ТЕМА

Кияне пікетуватимуть Київміськраду

22 июля 2015 | 14:37

23 липня 2015 р. о 9-00 під будинком Київради за адресою вул. Хрещатик, 36, відбудеться мітинг мешканців житлових масивів Русанівка, Лівобережний, Микільська Слобідка та Березняки проти затвердження Київрадою Детального плану території (ДПТ) в межах пр. Возз`єднання, залізниці, пр. Броварського, Русанівського каналу у Дніпровському р-ні м. Києва. У мітингу прийме участь більше тисячі мешканців.


Питання затвердження ДПТ уже включалося до порядку денного попередньої сесії Київради (02 липня 2015 року), проте, в результаті протестів громадськості, було знято з розгляду - перед самою сесією, ввечері 01 липня 2015 року на зустрічі з уповноваженими представниками громадськості Київський міський голова В. Кличко особисто пообіцяв вирішити питання шляхом зняття питання з розгляду сесії, проведення службового розслідування щодо виявлення зловживань та зацікавлених у такому рішенні осіб, а також не виносити на розгляд питання ДПТ без його погодження з громадськістю. Проте, через три тижні питання затвердження цього ДПТ знову виноситься на розгляд Київради, службове розслідування не проведене, а зауваження місцевої громади проігноровані. Тобто, в четвер 23.07.15 буде зроблена друга спроба “протягнути” рішення в інтересах забудовника, а не місцевих мешканців. Прийняття ДПТ у його нинішній редакції призведе до повного транспортного колапсу в районі станції метро Лівобережна та суттєвого погіршення умов життя місцевих мешканців.

Організатори мітингу: Ініціативна група мешканців по внесенню змін до проекту ДПТ, ОСН “КМ “Русанівка”, ГК “Русанівський-1” та КБЕІГ “Русанівський-2”, ГК" Русанівський-3", ГО "Мешканці будинку по вулиці Марини Раскової, 52В у боротьбі за свої права", ОСББ "Лазурний блюз", Ринок "Лівобережний", інші організації які знаходяться на території забудови.



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

Photo Courtesy Todd Hido

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: