ТЕМА

В Одеській облпрокуратурі відбувся конкурс поза конкурсом

24 июля 2015 | 15:00

Прокурори Одеської області поза конкурсом розподілили посади керівників районних прокуратур.


Заступник прокурора Одеської області Сергій Костенко від свого колеги прокурора Юрія Кічука, що обіймає посаду начальника Управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури Одеської області, отримав проект майбутнього розподілу керівних посад у районних прокуратурах області. Прокурори-кандидати, судячи з усього, мають перемогти у так званому конкурсі та очолити райони.

Так, у розпорядження УНН потрапив лист за темою "Пока так" із вкладеним файлом "Районні кадри", в якому Ю.Кічук, зокрема, інформує заступника прокурора області С.Костенко, як потрібно розподілити керівні посади у районних та міжрайонних прокуратурах Одеської області. Фактично дані листа – є результатом відкритого конкурсу на посади, який поки що не відбувся однак, проведення таких конкурсів було анонсоване заступником Генерального прокурора України Д.Сакварелідзе.

Зокрема, Керівником прокуратури Малиновського району замість Олега Кос'яненко Юрій Кічук вирішив призначити себе і своїх заступників Андрія Радолова та Дмитра Лященко.

На керівних посадах у прокуратурі Київського району Одеської області вирішили залишити Вадима Павлигу та його заступників Олексія Горностаєва, Олега Хорсуненка та Константина Царелунгу.

У керівниках прокуратури Приморського району залишають Олександра Саулка та додають йому у заступники старшого прокурора одного з відділів нагляду додержання законів у кримінальному провадженні прокуратури Одеської області Олексія Федюка та Хімченка.

У Білгород-Дністровську міжрайпрокуратуру замість Олега Кривовида вирішили призначити - Захар'єва, Смокова та прокурора одного з відділів управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури Одеської області Віталія Білого.

Керівниками Ізмаїльської міжрайпрокуратури замість Сергія Калініна вирішили призначити прокурора Болградського району Дмитра Цоєва та Кузнецова.

Для прокуратури міста Іллічівська замість Валерія Каплонюка готують прокурора Овідіопольського району Михайла Говбана та прокурора одного з відділів управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури Одещини Сергія Іванова.

Для Комінтернівської райпрокуратури замість Віталія Заперченка - заступника начальника управління начальника відділу нагляду за додержанням законів органами внутрішніх справ при провадженні досудового розслідування прокуратури Одещини Сергія Гожелова та старшого прокурора того ж відділу Сергія Томашевського.

Керівником Котовської міжрайпрокуратури замість Олексія Галактіонова хочуть призначити прокурора Красноокнянського району Ольгу Басюк.

На керівних посадах Роздільнянської райпрокуратурі планують залишити Миколу Паперного та Дениса Іллящука.
Для райпрокуратури Суворівського району міста Одеси замість Євгена Васильєва планують обрати Бєлого, Курунова та прокурора прокуратури Київського району Дмитра Бондаренка.

Раніше у ГПУ розповіли, в яких областях відбуватиметься відбір на керівні посади місцевих прокуратур.

УНН



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Noname

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: