ТЕМА

25 февраля в Киеве запланирвоан транспортный коллапс

24 февраля 2016 | 20:16

2000 таксистов будут блокировать Крещатик, потому что не хотят конкурировать с UBER.


25 лютого о 9.30 під стінами КМДА (вул. Хрещатик , 36) розпочнеться масштабна мирна акція таксистів «Чи потрібен Києву UBERний колапс?» з метою захисту прав та інтересів водіїв та пасажирів таксі.  

Гасла акції: «Вимагаємо офіційно визнати таксі міським транспортом! Здорова конкуренція або корупційне лобіювання: UBERна змова вмикає лічильник совісті владі!». 

Учасники акції публічно озвучать спільні вимоги перевізників на таксі до Київського міського голови  Віталія Кличка, Київської міської ради та Київської міської державної адміністрації.

Серед вимог: визнати таксі міським пасажирським транспортом, який щоденно перевозить сотні тисяч киян та гостей столиці і є невід’ємною складовою частиною транспортної інфраструктури м. Києва; для визнання таксі міським пасажирським транспортом терміново внести зміни до Програми економічного і соціального розвитку м. Києва на 2016 рік, затвердженої Рішенням від 22 грудня 2015року № 60/60 та публічно повідомити про це киян або прийняти окрему програму/рішення Київради щодо розвитку безпечних та комфортних перевезень киян та гостей столиці на таксі;  переглянути можливо помилкову, позицію влади щодо начебто позитиву для Києва, киян та київського бюджету  від іноземної  системи електронного таксі, яка за словами мера Кличка  є однією з найбільших компаній, котра може увійти на український/київський ринок  таксі та інші.

В акції прийматимуть участь біля 2000 осіб  за підтримки таксистів на автомобілях. 

У випадку якщо влада на піде на публічний діалог, таксисти оголосять національну мобілізацію перевізників на таксі та розпочнуть підготовку до загальнонаціонального страйку.



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

Радник Президента України з правових питань Степан Гавриш на прес-конференції в агентстві УНІАН в Києві у вівторок, 5 червня 2007 р. На прес-конференції Гавриш заявив, що не має наміру брати участь в позачергових парламентських виборах. Фото Сергія Светлицького

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: