ТЕМА

Житомірські поліцейські погоріли на хабарі

06 июня 2016 | 19:28

Військовою прокуратурою Житомирського гарнізону Центрального регіону України спільно із співробітниками відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління Служби безпеки України в Житомирській області та відділу внутрішньої безпеки Національної поліції України, в рамках санкціонованих апеляційним судом негласних (розшукових) дій, затримано при одержанні неправомірної вигоди оперативних співробітників карного розшуку одного із міських відділів Головного управління поліції в Житомирської області за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України.


   Офіцери поліції (майор та старший лейтенант) у травні 2016 року викрили громадянина у вчиненні кримінального правопорушення, пов’язаного із незаконним обігом наркотичних засобів, після чого висунули вимогу передати їм неправомірну вигоду у сумі 25 тис. грн. за неповідомлення про цей факт органу досудового розслідування

   03.06.2016 після одержання частини грошових коштів у сумі 10 тис. грн.   указаних корупціонерів було затримано в порядку ст. 208 КПК України, зазначені кошти у них вилучено.

   На даний час за місцем роботи та проживання фігурантів кримінального провадження проводяться обшуки, готуються повідомлення про підозру, клопотання до суду про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення від займаних посад. Проводяться інші першочергові слідчі (процесуальні) дії.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Павел ПАЩЕНКО

22 августа 1991 года. На Крещатике торжество: объявлено о провале ГКЧП. Завершился митинг, на котором выступали В.Яворивский, В.Филенко, И.Драч, И.Юхновский...

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: