ТЕМА

Посадовця виконавчої служби Київської області судитимуть за хабар

11 июля 2016 | 13:17

Військовою прокуратурою Київського гарнізону Центрального регіону України скеровано до суду обвинувальний акт стосовно старшого державного виконавця відділу виконавчої служби Обухівського міськрайонного управління юстиції Київської області, якого було викрито на одержанні неправомірної вигоди у розмірі понад 12 тисяч гривень.


        Посадовця виконавчої служби відсторонено від займаної посади. Йому інкримінують ч.3 ст.368 КК України(прийняття пропозиції, обіцянки або одержання службовою особою неправомірної вигоди у великому розмірі) та обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою. За вчинене йому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна.

Посадовець виконавчої служби вимагав та одержав кошти від виконавчого директора одного з столичних підприємств за зняття арештів з рахунків його товариства. 



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Павел ПАЩЕНКО

12 апреля в Киеве состоится концерт звезды грузинского джаза (и не только) Нино Катамадзе с ее группой Insight. На своем киевском выступлении джаз-дива представит два своих альбома: Black и White. Нино Катамадзе & Insight выступят в сопровождении камерного оркестра.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: