ТЕМА

Прокурора Горяйнову звільнено за контакти з інтернет-виданням

05 апреля 2007 | 12:53

За контакти зі ЗМІ, тим більше з непідконтрольними інтернет-виданнями, можна позбавитися посади. Бо не добре виносити сміття з хати. Коли людина не хоче діяти за законами корумпованої системи, вона знищується самою системою. Доля працівника Одеської прокуратури Горяйнової черговий тому приклад.


ТЕМА присвятила декілька публікацій негараздам у прокурорскому господарстві Одещини. Зокрема, ми публікували відкриті листи старшого прокурора Ауріки Горяйнової, яка розповідала, як нові прокурорські керівники налаштовують систему прокуратури на чітке заробляння грошей. Замість того, аби ретельно перевірити вказані факти й порушити кримінальні справи (зокрема Горяйнова розповідала й про групу, яка спеціалізується на позбавленні житла старих та сиріт), з Києва приїхали перевіряючі, які чітко виконали поставленне завдання: назбирати компромат на Горяйнову. На підставі їхніх результатів, прокурор Одеської області Галкін 3 квітня звільнив Горяйнову. Серед компромату на неї керівник прокуратури наводить й контакти Горяйнової із нашим виданням. Цитата з наказу:

У ході перевірки викладених обставин Горяйнова А.О. проявила нещирість, несамокритично віднеслася до своїх вчинків. Більше того, 21 березня повторно розмістила в інтернет-виданні аналогічні матеріали наклепницького характеру, а також направила міськрайпрокурорам області та до Генеральної прокуратури України лист, у якому в спотвореній формі коментувала начебто неправомірні дії керівництва по перевірці її публікацій.

Такі дії Горяйнової А.О. порочать її як працівника прокуратури, завдають шкоди авторитету державного органу, за що вона заслуговує на притягнення до дисциплінарної відповідальності.

На підставі викладеного та враховуючи те, що раніше Горяйнова А.О. притягувалася до дисциплінарної відповідальності, однак, належних висновків не зробила, керуючись ч.і ст.8, п.5 ст.9 Дисциплінарного статуту прокуратури України, -

НАКАЗУЮ:

1.   За  скоєння проступку, який порочить працівника прокуратури, старшого прокурора відділу забезпечення участі в судах управління представництва,  захисту інтересів громадян та держави в судах прокуратури Одеської області молодшого радника юстиції Горяйнову Ауріку Олександрівну звільнити із займаної посади та з органів прокуратури Одеської області.

2.   Наказ надіслати міськрайпрокурорам до відома та ознайомити
апарат прокуратури області.

Прокурор Одеської області державний радник юстиції 3 класу О.Галкін



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

Учасниця конкурсу Міс Груди 2009, який проводиться в рамках фестивалю Рок-н-рол за цицьки, демонструє свої груди в одному з нічних клубів у Києві, в суботу, 21 лютого 2009 р. Фото Володимира Гонтара

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: