ТЕМА

Півтора мільйона за Черновецького

17 декабря 2007 | 09:59

На аукціоні фоторобіт Леоніда Черновецького зібрано максимальну суму за всю історію українських торгів.


Image

Учора в галереї мистецтв «Лавра» відбулось урочисте відкриття виставки фотографій, зроблених міським головою Леонідом Черновецьким протягом останніх 10 років (починаючи від 1998 року). Із 60 світлин, представлених на вернісажі, що носить назву «Рівновага», цього дня близько 20 лотів було виставлено на благодійний аукціон, кошти від якого підуть на допомогу малозабезпеченим та соціально-незахищеним киянам.

 

ImageНа відкритті виставки, де були присутні депутати Верховної Ради нового скликання, представники топ-200 найбільших платників податків, відомі столичні бізнесмени та політики, побував і автор робіт - міський голова разом із онукою (на фото). Відкрила виставку заступник голови столичної адміністрації Ірена Кільчицька, яка заявила, що всі кошти, отримані від аукціону, планується передати на підтримку благодійної акції міської адміністрації «Допоможи конкретній людині». До речі, перший виставлений лот продали з молотка за 75 тисяч гривень, а загалом, для нужденних киян протягом цього заходу вдалось зібрати понад півтора мільйона гривень.

 

ImageНагадаємо, що із 60 робіт, що будуть виставлені для широкого загалу до 20 грудня, двадцять робіт було виставлено вчора на аукціон. Кожна з них передаватиметься переможцю торгів в одному екземплярі разом із сертифікатом та підписом пана Черновецького. Стартова ціна кожного лота - 1 тисяча доларів США.



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: АР

На фестивале тату в Санкт-Петербурге.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: