ТЕМА

Росіяне "Вася бандит" і "Едік" опинились в лещатах УБОЗу

08 сентября 2008 | 13:15

У Феодосії затримано двох громадян РФ, які перебували у міждержавному розшуку.


      Працівники Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС України та УБОЗ ГУ МВС України в АР Крим в результаті спецоперації затримали двох громадян Російської Федерації, яких було оголошено в міждержавний розшук за здирництво та низку інших тяжких злочинів. Це -  «злодій в законі» на прізвисько «Вася Бандит» та лідер організованого злочинного угрупування «Подільські» на прізвисько «Едик».

За даними оперативників, на території України вони переховувалися протягом трьох місяців.

      «Вася Бандит» (1964 р.н) раніше був засуджений шість разів за вчинення тяжких злочинів на території Російської Федерації. В 1995 році він скоїв втечу з місць позбавлення волі, а саме з Вянької виправної колонії.

       ОЗУ «Подільські», очолюване уродженцем Вірменії на прізвисько «Едік» (1977 р. н.), спеціалізується на вчиненні вимагань, пограбувань, викраденні особистого майна громадян та квартирних крадіжках.

      Зловмисників затримано в порядку ст. 106 Кримінально-процесуального кодексу України на одному з пляжів у місті Феодосія. Сьогодні Феодосійський суд має обрати їм міру запобіжного заходу. Українські правоохоронці наполягатимуть на їхньому утриманні під вартою до вирішення питання щодо екстрадиції  до Російської Федерації.

       До речі, 29 серпня цього року на дні народженні у «злодія в законі» Льори Сумського, що святкувалося у місті Ялта, оперативники спецпідрозділу БОЗ розшукували саме Васю-Бандита. Він мав бути на святкування, але в останній момент не з’явився. Нагадаємо, тоді було затримано 28 «авторитетних» гостей та іменинник. Їх було доправлено до місцевого райвідділу міліції і після встановлення осіб затриманих їх відпустили. Льору Сумського за непокору міліції притягли до адміністративної відповідальності.

 

Прес-служба ГУБОЗ МВС України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

Уинстон Черчиль

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: