ТЕМА

Газета «Хрещатик» задовільнила радника мера за гроші киян

05 февраля 2009 | 13:35 , Іван Стєпанов, ТЕМА

фото Євгена Лауера

Як і прогнозувала «ТЕМА», Казбек Бектурсунов, який опинився в центрі скандалу, пов»язаного зі зляганням із неповнолітньою, розпочне активне «вирішення питань». Не минуло й доби, як наш прогноз підтвердився.


 - Вчора районна прокуратура оперативно скасувала постанову міліції про порушення кримінальної справи проти Бектурсунова щодо розбещення неповнолітньої.

-  Та сама прокуратура сьогодні подала апеляцію щодо обрання запобіжного заходу стосовно підозрюваного у вимаганні Кіслова, якого міліція відпустила на підписку про невиїзд. Сьогодні суд розглядатиме це питання, й наразі не відомо – чи «повирішував питання» Бектурсунов у суді.

-  Сьогодні ж з»явився лист дівчини, яка нещодавно давала свідчення про те, що Бектурсунов розбещував її у неповнолітньому віці. Нині вона спростовує ці свідчення й звинувачує у всьому Кіслова. Наразі Кіслов дає свідчення, після чого потрапить до суду. В разі, якщо суд винесе рішення про його арешт, він не зможе спростувати звинувачень дівчини. Постає слушне запитання: що робила всі попередні дні дівчина, й чому вирішила звернутися до редакції із такою заявою, коли Кіслов опинився у слідчого, а після того – в суді.

Але якщо все це було прогнозовано з огляду на практику, яка нині тотально розповсюджена в українських правоохоронних органах і судах, то останній «хід» радника Черновецького, був неочікуваним навіть для нас.

 

- Сьогодні в газеті «Хрещатик» - муніципальному засобі масової інформації, з»явилась низка заміток на захист Бектурсунова ба більше – муніципальних ЗМІ Києва,  серед яких одна, яка здатна ввести читача зі здоровим глуздом в ступор. А саме: було опубліковане фото Романа Кіслова, взяте начебто з сайта знайомств.

Для пересічного читача не зрозуміла логіка появи цієї інформації. Невже Кіслов також розбещує неповнолітніх? Ні. Принамні, редакція повинна була б анонсувати своє розслідування з цієї теми. Можливо, на думку журналістів «Хрещатика» порядний журналіст ніколи в житті не стане знайомитися з дівчатами на сайті знайомств? Якщо так, тоді цей текст з незрозумілих причин зник зі шпальт газети. Якщо колеги та підлеглі Бектурсунова просто вирішили зробити дрібну капость Кіслову, тоді не зрозуміло інше: чому я, мешканець Києва й платник податків, повинен утримувати штат журналістів, які обслуговують особисті потреби й «мочать» ворогів радника столичного мера?

З огляду на це є конструктивна пропозиція: Казбек Бектурсунов повинен вирішувати власні проблеми за власний кошт, а не за кошт київської громади. Щодо появи згаданої замітки, мені, як утримувачу газети «Хрещатик», буде втішно побачити у черговому числі видання об»яву про те, що ця інформація була розміщена на правах реклами за кошт приватної особи Казбека Бектурсунова.  

А поки цього не сталося, стосунки київської громади зі столичною владою нагадують композицію, представлену на фото двох гарних тваринок, що іліюструє цю замітку. Причому,  київська громада у цьому природньому акті грає в усіх розуміннях пасивну роль.



комментарии [21]

24.10.2010 14:55     добропорядочный мент Копейчиков И.В. сам сильно страдает от мусарского беспредела и провакацый.
08.04.2010 16:22     А.В Я тоже пострадала, при помощи нотариуса : Копейчиков И.В. (нотариус частного Попильнянского районного нотариального округа Житомирской области). Было продано мое имущество по поддельным доверенностям. Давайте объединимся!
Мое дело слушается в Шевченковском суде. И там есть еще одно дело тоже связанное с этим именем.
01.04.2010 18:22     ас 24 сегодня наша 24 стоянка , при помощи ,личьно сомого ЮГИ А Д , вернулась в спилку автомобилистов и что приятно цена упала с 300 до 200 гривен , поздравляю всех с победой
24.02.2010 23:14     КМСА Звірячий напад на Голову ГО «КМСА»
23 лютого, в День Захисника Вітчизни, невідомі напали на голову Громадської організації «Київська міська спілка автомобілістів» (ГО «КМСА») Віровцева Володимира Юрійовича в підїзді власного будинку. В результаті він отримав струс мозку, численні удари та синці. За фактом нападу відкрито кримінальну справу.
В ГО «КМСА» напад на Віровцева В.Ю. повязують з його професійною діяльністю. Нагадуємо, Володимир Юрійович очолив ініціативну групу столичних автовласників, які протистояли протиправній діяльності колишнього керівництва ГО «КМСА» на чолі з Югою А.Д. В результаті діяльності останніх кількість автостоянок, підпорядкованих ГО «КМСА», скоротилася з 48 (!) (на початок 2005 року) до 8 (!!!).
11.04.2009 03:00     товариш ТАКИМ ЖЕ ЧИНОМ ЮГА А.Д. ТА ЙОГО ПОДІЛЬНИКИ (КИЄВСЬКИЙ, АВДИШ, ПИЛИПЕНКО, НОВОХАЦЬКИЙ, ЯКУБЕНКО ТА ІН.) В НЕЗАКОННИЙ СПОСІБ ПЕРЕОФОРМИЛИ НА СВОЇ ПІДСТАВНІ ПІДПРИЄМСТВА БІЛЯ 40 ГЕКТАРІВ КИЇВСЬКОЇ ЗЕМЛІ, НА ЯКІЙ БУЛИ РОЗТАШОВАНІ АВТОМОБІЛЬНІ СТОЯНКИ ГО "КИЇВСЬКА МІСЬКА СПІЛКА АВТОМОБІЛІСТІВ" , А ТАКОЖ ПЕРЕВЕЛИ НА ЦІ ПІДПРИЄМСТВА ВСЕ МАЙНО ЧЛЕНІВ ВКАЗАНОЇ СПІЛКИ. В ТОЙ ЖЕ ЧАС ОРГАНИ ПРОКУРАТУРИ ПРОСТО СПЛЯТЬ!!!
02.03.2009 14:39     Сирота Шановні люди !!! Скільки ми будемо спостерігати ганебний "бєспрєдєл" недобитків ОЗУ " Рибки " !!! Зараз всією цією братією керує , щє не згаданий , Звонніков Ігор Вячеславович на призвисько "Звоня" або "Звонар". Дуже дивує той факт, що згадують всіх цих падлючих бандитських недобитків , а цього забули . Після вбивства вже згаданого "Риби" саме він перебрав на себе керівництво ОЗУ , сваме він очолив розграбування ГО КМСА . Ця людина легко уникає правоохоронців прикриваючись дуже відомими в нашій державі людьми , яких оголосив своїми партнерами . Коли вже урветься терпець у народу !!!
22.02.2009 04:24     АВТОЛЮБИТЕЛЬ ВНИМАНИЕ !!! ОБРАЩАЮСЬ КО ВСЕМ ЧЛЕНАМ КИЕВСКОГО ГОРОДСКОГО СОЮЗА АВТОМОБИЛИСТОВ !!! ПРЕКРАТИТЕ ПЛАТИТЬ ЗА АВТОМОБИЛИ РЕЙДЕРАМ , КОТОРЫЕ УЖЕ ЗАХВАТИЛИ СТОЯНКИ ЧЕРЕЗ ЧЕПЕШНИКОВ!!! ВАШИ ЖЕ ДЕНЬГИ РАБОТАЮТ ПРОТИВ ВАС (И НАС), ТАК КАК ЭТИ ДЕНЬГИ ЮГА , КИЕВСКИЙ И ИХ КОМПАНИ НЕСУТ В ПРОКУРАТУРУ В КАЧЕСТВЕ ВЗЯТОК , ГДЕ ИЗ-ЗА ЭТОГО ТОРМОЗЯТ И ПРИНЯТИЕ РЕШЕНИЯ ПО УГОЛОВНЫМ ДЕЛАМ, ПО ПРОТЕСТАМ ПРОКУРОСКИМ НА РЕШЕНИЯ КИЕВСОВЕТА И ТОРМОЗЯТ ВЕСЬ ПРОЦЕС ! ПУСТИТЕ ИХ ЛУЧШЕ НА ПРЕССУ, ТЕЛЕВИДЕНЬЕ И ЮРИДИЧЕСКОЕ СОПРОВОЖДЕНИЕ!
22.02.2009 04:11     АВТОЛЮБИТЕЛЬ ВНИМАНИЕ !!! ОБРАЩАЮСЬ КО ВСЕМ ЧЛЕНАМ КИЕВСКОГО ГОРОДСКОГО СОЮЗА АВТОМОБИЛИСТОВ !!! ПРЕКРАТИТЕ ПЛАТИТЬ ЗА АВТОМОБИЛИ РЕЙДЕРАМ , КОТОРЫЕ УЖЕ ЗАХВАТИЛИ СТОЯНКИ ЧЕРЕЗ ЧЕПЕШНИКОВ!!! ВАШИ ЖЕ ДЕНЬГИ РАБОТАЮТ ПРОТИВ ВАС (И НАС), ТАК КАК ЭТИ ДЕНЬГИ ЮГА , КИЕВСКИЙ И ИХ КОМПАНИ НЕСУТ В ПРОКУРАТУРУ В КАЧЕСТВЕ ВЗЯТОК , ГДЕ ИЗ-ЗА ЭТОГО ТОРМОЗЯТ И ПРИНЯТИЕ РЕШЕНИЯ ПО УГОЛОВНЫМ ДЕЛАМ, ПО ПРОТЕСТАМ ПРОКУРОСКИМ НА РЕШЕНИЯ КИЕВСОВЕТА И ТОРМОЗЯТ ВЕСЬ ПРОЦЕС ! ПУСТИТЕ ИХ ЛУЧШЕ НА ПРЕССУ, ТЕЛЕВИДЕНЬЕ И ЮРИДИЧЕСКОЕ СОПРОВОЖДЕНИЕ!
22.02.2009 04:10     АВТОЛЮБИТЕЛЬ ВНИМАНИЕ !!! ОБРАЩАЮСЬ КО ВСЕМ ЧЛЕНАМ КИЕВСКОГО ГОРОДСКОГО СОЮЗА АВТОМОБИЛИСТОВ !!! ПРЕКРАТИТЕ ПЛАТИТЬ ЗА АВТОМОБИЛИ РЕЙДЕРАМ , КОТОРЫЕ УЖЕ ЗАХВАТИЛИ СТОЯНКИ ЧЕРЕЗ ЧЕПЕШНИКОВ!!! ВАШИ ЖЕ ДЕНЬГИ РАБОТАЮТ ПРОТИВ ВАС (И НАС), ТАК КАК ЭТИ ДЕНЬГИ ЮГА , КИЕВСКИЙ И ИХ КОМПАНИ НЕСУТ В ПРОКУРАТУРУ В КАЧЕСТВЕ ВЗЯТОК , ГДЕ ИЗ-ЗА ЭТОГО ТОРМОЗЯТ И ПРИНЯТИЕ РЕШЕНИЯ ПО УГОЛОВНЫМ ДЕЛАМ, ПО ПРОТЕСТАМ ПРОКУРОСКИМ НА РЕШЕНИЯ КИЕВСОВЕТА И ТОРМОЗЯТ ВЕСЬ ПРОЦЕС ! ПУСТИТЕ ИХ ЛУЧШЕ НА ПРЕССУ, ТЕЛЕВИДЕНЬЕ И ЮРИДИЧЕСКОЕ СОПРОВОЖДЕНИЕ!
17.02.2009 02:29     агент Ребята срочно необходимо откопать доверенность , датированная от 27.04.2007 года, и выданная якобы от Хорофейко А.В. на имя Юга Андрея Дмитриевича. Она поддельная, указанную доверенность Хорофейко А.В., якобы выдавал 27 апреля 2007 года в г.Попельня Житомирской области (это чистая липа). По данной доверенности гр.Израиля Юга Андрей Дмитриевич продавал все имущество ГО КМСА , которое находилось на стоянках ГО КМСА. Договора купли-продажи составлены июнем 2007 годом. Фамилия нотариуса : Копейчиков И.В. (нотариус частного Попильнянского районного нотариального округа Житомирской области). Якобы данный нотариус обьявлен в розыск Оболонским РУ ГУ МВД Украины в г.Киеве - возможно с продажей автостоянки на Облони).
07.02.2009 17:32     агент 24.10.2008 року прокуратурою Шевченківського району м.Києва порушено кримінальну справу № 10-16746 за ознаками складу злочину передбаченого ч.1 та ч.3 ст.358 КК України за фактом підробки та використання підписів колишнього Голови ГО "Київська міська спілка автомобілістів" Хорофейко О.В.
На підставі підроблених документів Київською міською Радою 24 травня 2007 року земельні ділянки та автостоянки № 24-24 по вул. Брезняківській, 17-19 в м.Києві були передані ТОВ "Пріоритетбудсервіс".
На вказане рішення Київської міської Ради прокуратурою м.Києва було привнесено протест та подано позов до Господарського суду м.Києва про скасування вказаного рішення Київської міської Ради.
Членів ГО "Київська міська спілка автомобілістів" просимо звертатися із скаргами до прокуратури Шевченківського
06.02.2009 15:08     Skipper Собственно говоря, как вчера и предполагали на "кухне".
06.02.2009 02:36     Автолюбитель 24.10.2008 року прокуратурою Шевченківського району м.Києва порушено кримінальну справу № 10-16746 за ознаками складу злочину передбаченого ч.1 та ч.3 ст.358 КК України за фактом підробки та використання підписів колишнього Голови ГО "Київська міська спілка автомобілістів" Хорофейко О.В.
На підставі підроблених документів Київською міською Радою 24 травня 2007 року земельні ділянки та автостоянки № 24-24 по вул. Брезняківській, 17-19 в м.Києві були передані ТОВ "Пріоритетбудсервіс".
На вказане рішення Київської міської Ради прокуратурою м.Києва було привнесено протест та подано позов до Господарського суду м.Києва про скасування вказаного рішення Київської міської Ради.
Членів ГО "Київська міська спілка автомобілістів" просимо звертатися із скаргами до прокуратури Шевч
06.02.2009 01:35     999 я так и не понял, какая из двух гиен на фото -- Лауер? А то написано "фото Лауера", а кто из них Лауер? тот кого ебуть или тот кто ебеть? Разъясните плиз
05.02.2009 20:55     Гы-гы :))) прокурор, ебнись
какая схема нах??? Они же жадные и друг другу не доверяют.
Скорее всего Кислов снял продажную телку в интернете и, познакомившись с ней, решил наказать на бабки Казбека.
А Ельцов другана отмазывает, надеясь на долю.
05.02.2009 15:36     прокурор Скорее всего, схема шантажа была придумана некими гражданами Е., Р., и К. За ними явно стоят милицейские связи, а точнее пару высокопоставленных миллиционеров.
Кому то осталось не долго...
05.02.2009 14:28     степан иванов Ельцов, судя по частоте и тональности статей, ты слегка засцал и паникуешь, но ты не паникуй. Зона ждет.
05.02.2009 14:27     ТЕМА 2 аврора
авторство фото вказане - підведіть курсор на головній сторінці. Та й текстик непоганий, правда? Це ми самі писали.
05.02.2009 14:24     Аврора Фото классное! Сами снимали?
05.02.2009 14:03     999 Анастасия Гоженкова, в отношении которой возбуждено уголовное дело за вымогательство 250 тысяч долларов у советника мэра Киева Казбека Бектурсунова, сообщила, что обратилась в прокуратуру с заявлением. В нем говорится: «Кислов Р.В., оказывая психологическое давление, использовал меня для совершения преступления. Я не подозревала, что участвую в вымогательстве, и не осознавала, во что вовлечена. Я боюсь этого человека. Опасаюсь за свою безопасность, за своих родных и близких. В связи с этим и обратилась в прокуратуру».
05.02.2009 13:58     посольство азербайджанца Ельцов, если честно - денег тебе не дадут. но многочисленые долги тебе прийдется отдавать натурой.
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

Как нардеп Продивус руководил Ровенщиной и контролировал янтарные прииски

02. 09. 2024 | 09:10 , ТЕМА

Об этом криминальном герое доводилось писать в далеком 2014 году. Со свержением банды Яныка и подельников Саши-Стоматолога, контролировавших нелегальную добычу янтаря в Полесье, этот вид бизнеса остался бесхозным. Для передела собственности немедленно выдвинулся тогдашний БЮТовец Продивус с боевиками. Это была славная битва! А потом про янтарный беспредел возопил свежеиспеченный министр внутренних дел Аваков и добился-таки ввода в Полесье бойцов Нацгвардии. Бойцы завезли помпы, установили их в полковых палатках и начали мыть… Продивус был теневым хозяином Ровенщины. Об этом на записях Мельниченко докладывал Кучме еще министра Кравченко. Сегодняшний его статус неизвестен. Ссылку на нашу статью десятилетней давности приведем в конце текста, а начнем с фабулы недавнего решения суда по событиям того периода.

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко в залі засідань Верховної Ради України в Києві у вівторок, 29 травня 2007 р. Лідер БЮТ заявила, що були проведені спроби зірвати проведення виборів шляхом підкупу депутатів з БЮТ і «Нашої України», щоб вони забрали свої заяви про складання депутатських повноважень. Також вона заявила, що всі «уважно спостерігатимуть, чи є такі депутати в двох демократичних фракціях, які на цей бюджет в 120 млн. дол. припадуть». Також під час засідання Тимошенко виразила переконаність, що сьогодні є «три фундаментальні розбіжності» між позиціями коаліції і опозиції, зокрема, за її словами, коаліція виступає проти введення імперативного мандата. Фото Сергія Светлицького

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: