ТЕМА

І знак ГТО у нєго на груді!

27 мая 2009 | 09:39

Наші депутати часто мають якісь хитрі дипломи пафосних іноземних інститутів. Сьогодні мені трапилася лінка на сайт чудового депутата Васі Грицака. Чесно кажучи, я про цього мужика ось сьогодні ну вперше дізналася, тому про нього ну абсолютно нічого хорошого чи поганого не знаю. Тому вся інфа, яку я про нього маю, це та, яку я знайшла у нього на сайті. Мене одразу ж якось здивувало, що на додачу до генерал-лейтенанта, кандидата юрнаук і таке інше - він ще й заслужений економіст.


Тому я полізла в біографію. Стрімка кар'єра простого сільського водопроводника мене, звісно, поразила в саме сердце, але серед усіляких нагород місцевого значення мою увагу привернув Диплом почесного професора Американського біографічного інституту за значний особистий внесок у підготовку кваліфікованих кадрів для правоохоронних органів.


Я б була не катя-гугл, якби не полізла в гугл. Бо що це за біографічний інститут? Що ж це, цікаво, за інституція така (ну воно одразу було зрозуміло, шо це не навчальний і не науковий заклад з такою-то назвою, а якийсь розвод, але цікаво ж - який саме). abi world нам розказав про банкрупсі інститут, а от біографічний знайшовся в вікіпедії:

The American Biographical Institute (ABI) is a biographical reference directory publisher based in the United States. Тhat has been publishing biographies since 1967. It generates its revenue from sales of certificates and books.
The ABI writes to individuals who have been cited elsewhere and invites them to purchase various honors or to be included in ABI publications. Those who accept, who sometimes write their own biographies, are offered books or certificates at prices as high as US $795.

(Переклад: Американський Біографічний інститут (АБІ) - розташований у США видавець біографічного довідника посилань. Друкує біографії з 1967-го. Заробляє з продажу сертифікатів і книг.

АБІ пише особам, які були будь-де процитовані, і пропонує їм придбати різноманітні відзнаки або згадати їх у публікаціях АБІ. Ті, хто згоджується, хто іноді й сам пише власну біографію, отримують пропозицію придбати книги або сертифікати за цінами до $795).

В общєм, рєбяткі, всього 800 баксів, і ми з вами теж можем підмутить не менш чудові сертифікати. Тільки треба, щоб АВІ про нас хтось сказав, а ми вже їм свої біографії, так і бути, напишемо. До речі, навіть не знаю, чи це Вася сам собі прикупив дипломчик для підвищення своєї крутості, чи це його по нєзнанію хтось круто на таку туфту розвів?

Я оце думаю, що треба підмутить також собі подібну інституцію і зароблять в ці нєльогкі часи бабки теж. Видавать сертифікати за видающийся прищ на носі, наприклад. можна навіть спочатку по собівартості гарного кольорового друку на А4 видавати, поки не розкрутимось:)

А на закуску - наш чудовий Вася з його не менш чудовою другою дружиною Наталкою:

Ви могли б, звісно, припустити: ну буває, закохалася дівчина, і ніякий це не Йобаний Стид. Але в світлі усього вищесказаного такі висновки навряд чи матимуть відношення до реальності.

"Інфопорн"



комментарии [2]

28.05.2009 20:14     judo Как и его брат.ТоЖе гЄнЄрал милиции.В дангое время начальник Департамента охраны
27.05.2009 10:12     Фря народний депутат В.Грицак - дуже і дуже цікава особистість. Для "Теми" в тому числі.
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

Как нардеп Продивус руководил Ровенщиной и контролировал янтарные прииски

02. 09. 2024 | 09:10 , ТЕМА

Об этом криминальном герое доводилось писать в далеком 2014 году. Со свержением банды Яныка и подельников Саши-Стоматолога, контролировавших нелегальную добычу янтаря в Полесье, этот вид бизнеса остался бесхозным. Для передела собственности немедленно выдвинулся тогдашний БЮТовец Продивус с боевиками. Это была славная битва! А потом про янтарный беспредел возопил свежеиспеченный министр внутренних дел Аваков и добился-таки ввода в Полесье бойцов Нацгвардии. Бойцы завезли помпы, установили их в полковых палатках и начали мыть… Продивус был теневым хозяином Ровенщины. Об этом на записях Мельниченко докладывал Кучме еще министра Кравченко. Сегодняшний его статус неизвестен. Ссылку на нашу статью десятилетней давности приведем в конце текста, а начнем с фабулы недавнего решения суда по событиям того периода.

фототема (архивное фото)

© фото: .

photos by Marco Glaviano

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: