ТЕМА

Виборці починають активно реагувати на рекламу кандидатів

09 ноября 2009 | 02:52

7 листопада у Києві невідомі міські партизани атакували агітаційні біг-борди кандидатів на посаду президента і розповсюдили наступне звернення: Сьогодні народний гнів буквально виплеснувся на остогидлі обличчя еліти. На обличчя тих, хто імітує запеклу боротьбу між собою на телеекранах, однак обєднаних спільним мотивом заробити на нас гроші. Відраза, що охоплює безліч людей, є виправданою. Вони не бажають ставати жертвами маніпуляцій і джерелом збагачення. Вже сьогодні проти таких людей розгортаються репресії клани готові спільно давити всіх, хто не грає за їх правилами.


Першою жертвою став 52-річний житель Сум, затриманий за псування політичного біг-борду яйцями з фарбою. Преса жартома назвала його „яєчним терористом”, але схоже, що правоохоронці дійсно сприйняли його за небезпечного злочинця.

29 вересня 2009 р. співробітники СБУ (!) заарештували безробітного чоловіка під час псування біг-борду. Затриманому інкримінують ст. 296 Кримінального кодексу (хуліганство) і взяли під варту. Щоб вислужитись перед начальством правоохоронці „повісили” на безробітного усі зіпсовані біг-борди у місті Суми. Олігархічні партії, які „постраждали”,  наполягають на притягненні правопорушника до суворої відповідальності – 5 років обмеження волі.

Сьогодні держава намагається підвести будь-яке суспільне обурення під відповідні статті кримінального кодексу. Цим вона провокує ще більший нігілізм та посилює спротив. Влада, яка тримається завдяки силі, приречена на поразку. Репресії проти уявних злочинців призведуть до того, що після яєць з фарбою слід чекати яйця із запальною сумішшю, а кожен безробітний послідує прикладу сумчанина і віддаватиме свій вільний час на користь служіння суспільству.

Ми повинні показати політичним пройдисвітам, що не потребуємо їх послуг. І це ми доведемо не лише символічно, а й ведучи повсякденну боротьбу за захист наших прав”.

Нагадаємо, що днями подібні “акції солідарності” відбулися в Житомирі, Чернігові, Українці (Київська обл.) та інших містах України.

Невідомі обіцяють оприлюднити відео із акції.

Коментар від редакції сайту “Хроніка самозахисту”: характерним є те, що “рухівці” та “свобдівці” одразу намагалися пропіаритись на подіях у Житомирі та Сумах, стверждуючи, що це був напад саме на них. Праві, які використовують підтримку капіталістів, мають відверто буржуазну програму, намагаються заробити політичний капітал, роблячи вітгляд, що вони чимось можуть бути “небажаними” чи навіть “небезпечними” для справжніх “власників України”. Але наш народ вже звик до політичних шавок, хоч якби ті не прикривались своєю “богообраністю”.

Цікаво, що у Києві “бігморди” із зображенням Януковича замінили менш ніж за півдоби, залишивши інші плакати брудними. Чи це наслідок якості обслуговування рекламістами кандидата чи підтвердженням того, що столичний мер є союзником саме білоблакитних - не важливо. Важливо, що гроші викинуті кандидатами на ошукання народу працюють швидко. Людям, яким перепадає копійчина підчас передвибочого процесу треба пам’ятати, що після виборів казка закінчиться - кількість робочих місць скоротиться.

Джерело: Хроніка самозахисту

КИЇВ

ЖИТОМИР

ВЛАСНЕ СУМИ

Джерело: "Хроніка самозахисту"



комментарии [5]

12.12.2009 21:30     Иван Смысл есть - показать СВОЕ ОТНОШЕНИЕ к этим тварям. Показать что ТЫ - НЕ МОЛЧАЛИВОЕ БЫДЛО. Пусть таким образом, но выразить протест!
12.12.2009 21:26     Вершитель Автор статьи абсолютно прав. Вся эта само названная элита-сборище подонков и проституток.
20.11.2009 08:05     маша а я вообще рекламе благодарна!любой рекламе!если рекламируют-значит УТИЛЬ!!!!
16.11.2009 12:06     Гриша Харьковский а зачем это делать? не вижу смысла!!! никакого!!! не нравится кандидат-голосуй за другого или против всех!!! только коммунисты могли разрушать храмы, т.к. были атеистами!
Кстати, что-то не видно испорченной рекламы коммунистов, социалистов и остальных левых.))
09.11.2009 16:34     А поддерживаю! так их!
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

Как нардеп Продивус руководил Ровенщиной и контролировал янтарные прииски

02. 09. 2024 | 09:10 , ТЕМА

Об этом криминальном герое доводилось писать в далеком 2014 году. Со свержением банды Яныка и подельников Саши-Стоматолога, контролировавших нелегальную добычу янтаря в Полесье, этот вид бизнеса остался бесхозным. Для передела собственности немедленно выдвинулся тогдашний БЮТовец Продивус с боевиками. Это была славная битва! А потом про янтарный беспредел возопил свежеиспеченный министр внутренних дел Аваков и добился-таки ввода в Полесье бойцов Нацгвардии. Бойцы завезли помпы, установили их в полковых палатках и начали мыть… Продивус был теневым хозяином Ровенщины. Об этом на записях Мельниченко докладывал Кучме еще министра Кравченко. Сегодняшний его статус неизвестен. Ссылку на нашу статью десятилетней давности приведем в конце текста, а начнем с фабулы недавнего решения суда по событиям того периода.

фототема (архивное фото)

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: