ТЕМА

Регіонал Келестин ледве отримавши мандат, використав його для тиску на ДАІ. В усьому винна жінка на краденому «Лексусі» (Доповнено)

27 апреля 2010 | 20:34 , ТЕМА

Як стало відомо ТЕМІ, саме у цей момент у Львові чиниться неабиякий тиск на працівників ДАІ, які затримали жінку, близьку до свжеспеченого нардепа від Партії регіонів Валерія Келестина. Дама їздила Львовом на краденому Лексусі RX.


Близько 20-ї вечора в самому центрі Львова на розі вулиць Івана Франка і Нечуй-Левицького патруль ДАІ зупинив для перевірки документів автомобіль LexusRX-350 (держномер АА 0308 ЕА), зареєстрований на громадянина Яхневського.

За кермом авто знаходилась дама, якій після перевірки її авта повідомили, що машина знаходиться у розшуку. Її з листопада минулого року шукають працівники Печерського РУВС.
Коли дамі відкрилися ці подробиці, вона негайно закрилася в машині й почала надзвонювати до Києва … народному депутату від Партії Регіонів Валерію Келестину. За попередніми даними львівська водійка краденого Лексусу є чи-то дружиною, чи-то коханкою народного обранця, який відомий своєю нерозбірливістю у політичних стосунках (раніше Келестин перебував у депутатських лавах «Нашої України»).
Нині на два наряди ДАІ, які працюють на місці зупинки Лексусу, чиниться шалений тиск «згори». Ось він – момент істини: чи дійсно регіонали налаштовані навести порядок у країні, чи так само будуть використовувати владу для захисту кримінальних однопартійців.
 
 
Келестин Валерій Васильович
1964 року народження.
 
05.04.2005 - 25.05.2006 - народний депутат України (4 скликання). Обраний по багатомандатному загальнодержавному округу (Виборчий блок політичних партій "Блок Віктора Ющенка "Наша Україна", порядковий номер у списку 86).
 
25.05.2006 - 23.11.2007 - народний депутат України (5 скликання). Обраний по багатомандатному загальнодержавному округу (Блок "НАША УКРАЇНА", порядковий номер у списку 50).
 
З 30.03.2010 - народний депутат України (6 скликання). Обраний по багатомандатному загальнодержавному округу (Партія регіонів, порядковий номер у списку 184).

Як стало відомо пізніше, на місці затримання з"явився брат нардепа Юрій. Звісно, обіцяв всіх звільнити, розігнати Печенрський РУВС Києва, працівники якого мали нахабство поставити крадене авто в розшук. Втім, це не примусило сміливців з львівського ДАІ поставити вкрадений Lexus на штрафмайданчик. Ми слідкуватимемо за розвитком подій.


комментарии [3]

17.06.2010 21:03     Рембо О-о-о!!!!Представляю,как шалава обделалась)))))
16.06.2010 19:06     антон гаи дауны номера попутали...
29.04.2010 15:34     Фантик Однозначто будут пресовать ГАИ и дело замнут, хотя может вмешатся предыдущий хозяин авто
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

Как нардеп Продивус руководил Ровенщиной и контролировал янтарные прииски

02. 09. 2024 | 09:10 , ТЕМА

Об этом криминальном герое доводилось писать в далеком 2014 году. Со свержением банды Яныка и подельников Саши-Стоматолога, контролировавших нелегальную добычу янтаря в Полесье, этот вид бизнеса остался бесхозным. Для передела собственности немедленно выдвинулся тогдашний БЮТовец Продивус с боевиками. Это была славная битва! А потом про янтарный беспредел возопил свежеиспеченный министр внутренних дел Аваков и добился-таки ввода в Полесье бойцов Нацгвардии. Бойцы завезли помпы, установили их в полковых палатках и начали мыть… Продивус был теневым хозяином Ровенщины. Об этом на записях Мельниченко докладывал Кучме еще министра Кравченко. Сегодняшний его статус неизвестен. Ссылку на нашу статью десятилетней давности приведем в конце текста, а начнем с фабулы недавнего решения суда по событиям того периода.

фототема (архивное фото)

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: