ТЕМА

Одесити не поділили бізнес: три трупи

11 октября 2010 | 09:52

З"ясування стосунків між керівниками однієї з одеських фірм закінчилося кривавою розбіркою.


На одному з підприємств м. Одеса у другій половині дня охоронець почув постріли в одному з офісів. Про це він повідомив у міліцію і керівництву підприємства. Увійти до офісу було неможливо, так як двері були зачинені. Викликані співробітники офісу вимушені були розбити скло та відчинити двері. Вони побачили на підлозі три трупи з тілесними ушкодженнями у вигляді вогнепальних поранень.

В ході роботи на місці слідчо-оперативної групи встановлено, що потерпілими є співробітники даної фірми, чоловіки 1959 та 1966 років народження та жінка – 1956 року народження. Усі троє являлися її керівниками-засновниками.

Під час здійснення огляду місця злочину працівники міліції виявили в одній з трьох кімнат приміщення гладкоствольну мисливську рушницю 12-го калібру, зареєстровану на 44-річного загиблого, та чотири стріляних гільзи від неї.

Проведеними слідчо-оперативними заходами встановлено попередню картину події, в результаті чого очевидним є те, що власник даної зброї скоїв вбивство двох свої компаньйонів, після чого вчинив самогубство, про що свідчать як характерні вогнепальні поранення на загиблих, так предмети та речі вилучені з місця злочину. За однією з версій скоєння вбивства відбулося на ґрунті вияснення стосунків між загиблими у сфері фінансово-господарської діяльності фірми.

За фактом вбивства порушено кримінальну справу, ведеться слідство.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Сергей Гутиев

Это настоящий Тибет

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: