ТЕМА

Югочка та голод. Майже трілер

16 мая 2011 | 13:01 , Тетяна Монтян

Голодування це найприродніша в світі річ, надзвичайно корисна для здоровя практично будь-якої дорослої, практично здорової людини. Загальновідомо, що помірність в їжі здатна подовжити життя більше, ніж на третину, і не просто подовжити, а - підвищити якість подовженого життя. Людина, яка їсть мало, практично нічим не хворіє і почувається прекрасно до глибокої старості. А якщо людина при цьому ще й займається фізкультурою, вона є майже безсмертною ;)


Як доводять різноманітні екстремали на кшталт Влада Нікітенка, який абсолютно_голодним проїжджає по 100 км в день на велосипеді протягом двох і більше місяців, людина під час голодування не лише прекрасно почувається, а й здатна на неабияку фізичну активність.

Все це відомо будь-кому, хто хоч колись цікавився питанням голодування, а тому історія з голодуванням Юґочкі Луценка - це настільки оголтіла клоунада, що я за останні три тижні вже просто втомилася сміятись. Особливо доставляють пожирання паски, кава з цукром та “суміш для голодуючих”. Суміш ця - це оксюморон  на кшталт “крему для отримання оргазму” з відомого анекдоту. Пам’ятаєте інструкцію до цього крему? “Втирати в член до отримання оргазму”.

Трохи особистого досвіду. Коли я народила свого четвертого сина, то важила більше дев’яноста кілограмів при зрості 172 см.  Самі розумієте: важка вагітність з двома кесарськими розтинами в анамнезі, безперервні допити у справі по звинуваченню мене в побитті конвоїра (справа “9 березня”, по якій Югочка здав своїх побратимів з УНА-УНСО, “як склотару”), багато часу, проведеного “на збереженні”, тощо.

Коли я через сім тижнів після пологів прийшла до тренажерної зали, то не могла підняти навіть гриф від штанги. А при спробі присісти “три по двадцять” банально впала на сьомому присіданні першого підходу. Ви можете уявити, який у мене був тоді фізичний стан — значно гірший, ніж у здорового мужика Югочки, який, як і належить комсюковському синочку, ніколи нічого важчого за член, тобто, ручку ніколи не піднімав.

На відміну від Юґочки, у мене все нормально з морально-вольовими якостями, і якщо я вирішила не їсти - я дійсно не їстиму. Так було і того разу — я провела рік за графіком: входження в голодування — власне голодування — вихід з голодування. Бо дуже вже мені хотілося якнайшвидше привести себе в форму. Так от: маючи лактацію приблизно півтора літри молока на добу, відвідуючи шість тренувань на тиждень (три - з дзюдо, три - в тренажерній залі), займаючись чотирма дітьми, тощо, мені ніяк не вдавалося скинути більше, ніж 450-500 грамів ваги на тиждень!

А отже, кожен може оцінити правдоподібність байок Юґочки, який ніби-то скинув 20 кілограмів за 19 днів голодування без будь-яких фізичних навантажень та іншої калоріє-затратної діяльності на кшталт годування немовляти. Тому що в одному грамі жиру в будь-якому випадку - рівно 9 калорій, і для того, щоб скинути кілограм жиру, треба кудись подіти 9000 калорій.

Для довідки: Добова потреба здорової людини, що не рухається  (в умовах камери), в середньому складає 1500-2000 кілокалорій (у добовій пайці "суміші для голодуючих" міститься 1600 кілокалорій). За одну годину бігу підтюпцем  витрачається лише 500-600 калорій. Ось і порахуйте, скільки кіл треба було б намотати по своїй камері Юґочці, аби “спалити” хоча б кіло жиру.

А отже, весь цей жалюгідний пєар розрахований лише на лохів, які ніколи не пробували позбутися зайвої ваги та порахувати калорії. Якби все було так просто - скинути 20 кілограмів лише за 19 днів голодування - то нашими вулицями ходили б натовпи феєрично струнких жінок та чоловіків. На жаль, для того, аби скинути 20 кілограмів, треба витратити майже рік, надзвичайно помірно харчуючись та інтенсивно при цьому тренуючись.

Тепер про діагнози Юґочки.  Хронічний панкреатит в стадії загострення, хронічний гастродуоденіт, нейроциркулярна дистонія по кардинальному типу та цукровий діабет другого типу - все це захворювання, за яких голодування не тільки навряд чи може нашкодити здоров’ю, а й в окремих випадках (звісно, під наглядом лікарів, як воно,  власне, і відбувається) - може здійснюватись з лікувальною метою - для розвантаження хворих органів та природнього зниження рівня глюкози в крові без застосування медикаментів.  І головна проблема людей, які страждають на ці захворювання, полягає в тому, що у них відсутні морально-вольові якості, внаслідок чого вони не можуть змусити себе не їсти або хоча б дотримуватися призначеної лікарем ощадливої дієти.

Тому наш Юґочка, користуючись усім цим пєаром, тупо поправляє своє здоров’я, приводить свою  вагу хоча б у відносну норму, та ще й при цьому пробиває на жалість наївних лохів, які вірять усьому цьому цирку. Відомо, що суд обмежив час ознайомлення захисників Луценка з матеріалами кримінальної справи до 16 травня. Після цього справа піде собі до суду, і суд під час розпорядчого засідання визначиться з мірою запобіжного заходу для Юґочки. А отже, пєарникам Луцика слід якось протиматись до 16-го, підтримуючи інтерес публіки до всієї цієї жалюгідної клоунади.

До всього вищезазначеного слід додати, що в умовах медсанчастини СІЗО та, звісно ж, Київської міської лікарні швидкої медичної допомоги ("БСМП") стражденний пацієнт Югочка отримує ще й безкоштовне лікування по повній програмі - тим самим відбираючи останні крихти безкоштовних медикаментів у десятків тяжких хворих, які, на відміну від цього здорового жЬІрного бугая,  їх дійсно потребують.

 Хотілося  б також згадати про інструкцію про примусове годування (якою, зокрема, передбачено введення "суміші для голодуючих" виключно примусово - через зонд прямо у шлунок), яка абсолютно не позбавляла Юґочку сну та спокою та не викликала у нього жодного обурення протягом  тих двох термінів, коли він був міністром. Вказана інструкція реально змушує здригатися при кожному її згадуванні кожного нормального лікаря що хоч раз її читав.  А тим часом  співгромадян Югочки, позбавлених можливості пєару, які дійсно голодували та голодують, не витримуючи знущань над ними нашої пенітенціарної системи, реально калічили та продовжують калічити, примусово годуючи у точній відповідності з цією інструкцією...

Також Югочку під час його передування при владі цілком та повністю влаштовувала наша судова система — тому що тоді вона працювала на нього та на його шайку. А зараз українська судова система працює на Югочкіних політичних супротивників — цілком прогнозовано, між іншим, бо суддям насправді байдуже, на яку владу працювати, аби їм тільки не заважали рулити на ринку замовних судових рішень, “розводячи на бабло” своїх співгромадян.

Коротше, Юґочка - жалюгідне чмо. Зрозуміло, що він не хоче сидіти і робить усе, аби зістрибнути з кічі. Коли на його місці сидів Колесніков, наївний Юґочка вважав, що колесо Фортуни чомусь спинить свій рух спеціально заради нього. Але — сюрприз! - не так сталося, як гадалося.

Залишається сподіватись, що його приклад введе в розум хоч когось з тих, хто сьогодні займається таким самим оголтілим бєспрєдєлом, яким займався в свій час наш видатний “Тегмінатог”. Надія помирає останньою, як то кажуть.

Інфопорн



комментарии [37]

07.06.2011 15:08     CWhiQHmVHoGYdiE s5jyQ6 , [url=http://zlcvrwuzcqet.com/]zlcvrwuzcqet[/url], [link=http://hakdhgsiqfkw.com/]hakdhgsiqfkw[/link] , http://dxiwtohycgqy.com/
24.05.2011 10:20     Левит Есть мнения отличные от позиции Ельцова и Монтян. Без хамства, но со знанием дела:
http://www.pravda.com.ua/articles/2011/05/2 3/6228034/
а равно:
http://www.pravda.com.ua/news/2011/05/24/6 231472/
23.05.2011 18:53     Інженер Довго гиржав, як кінь без води "Рехворми від Хама". Це щось на зразок "диригент парламенту, вибічаюсь ВзРади, господін ЧЄ-ЧЄ-ЧО-тов". Які рехворми? Зніміть шори. Ремонт будівлі кабміну, вертолітні майданчики, вертоплюти, ремонт резиденцій, благоустрій Межигір'я, Евро-2012... і все це на фоні "низької" інфляції від КМ, стабільно зростаючих цін в магазинах, дерегулятора бізнесу Дупазімістьрила, покращувач рівня освіти Середній палець і пешта гаркавої каманди профф есі аналів.
22.05.2011 05:14     LV Монтян можете любити чи не любити, але істина, шановні, полагає в наступному: "Югочку під час його передування при владі цілком та повністю влаштовувала наша судова система тому що тоді вона працювала на нього та на його шайку". А зараз нехай згадає про матерів закатованих ментами хлопців біля своєї приймальні на Богомольця, 10. Хоча б одна з них знайшла співчуття у жЫрного Югочки? Отримала реальну допомогу?
20.05.2011 22:30     мартын главное:о югочке так никто ничего хорошего и не сказал. хоть придумали бы чего-нибудь.
20.05.2011 11:59     Левит - Ельцову Мать четырёх детей Монтян личность! А какая, чёрт возьми, личность отец пятерых детей Виктор Ющенко!
Личность также Бузина (пардон, не знаю сколько у него детей)
А личность Янукович (отец двоих детей до Монтян не дотянул), но зато оттяпал историческое и заповедное Межигорье на глазах у маленьких украинцкв, применив весьма традиционную коррупционную схему. Кроме того он рулит тремя финансовыми потоками в стране, направляя баблос в карманы Рината, Юры Енакиевского и собственой Семьи.Но господин Ельцов ждёт от этой личности "реформы криминальной юстиции".
Слова-то какие, господи прости! Виктор Фёдорыч без репетиции с логопедом их и произнести-то не сможет.
А еще мне понравилось это колоритное выражение из-под пальцев уважаемого Олега Дмитриевича, - "капец".
Согласен - полный капец, п
20.05.2011 10:55     Татовцев-Ельцову Взяточничество, несомненно, относится к числу наиболее латентных преступлений. Но мне достоверно известно, что именно Луценко люто ненавидят взяточники за предпринятые им меры борьбы с этим явлением в милиции. На сегодняшний день Украина занимает 2-е место в Европе по коррупции, впереди только Россия.

Насчет реформирования криминальной юстиции. Разве могут волкИ позорные навести порядок на псарне?! Надежды Ваши тщетны, хотя на юношу Вы никак не похожи.
20.05.2011 10:43     Ельцов Татовцеву:
увы, вы плохо информированы по поводу взяточничества Луценко в МВД. Еще раз порекомендую ознакомиться с информацией на этом сайте. На предмет разрушитиельного влияния прокуратуры - полностью согласен, но, повторюсь - с нетерпением жду начала реформы криминальной юстиции. Если она будет провалена - капец стране, можно выходить на майданы.
Левиту:
Монтян - личность. Да, ангелы - на небесах, мы все слабы и смертны, с недостатками. Но если бы хоть некоторые мужики были хоть чуть похожи на эту мать четырех детей, думаю, жили бы все иначе. Еще раз: меня удивляет и возмущает плач по поводу узника Луценко - он того не заслуживает. Но это никоим образом не оправдывает Януковича с его поваром, Межигорьем, etc
20.05.2011 10:08     Левит Я полага,я что данная статья характеризует не Луценко (об этом субъекте -разговор отдельный),
она в первую очередь - характеристика авторши, ну и конечно же редактор-держателя сайта. Он почему-то скромно умалчивает о критериях своей избирательности: чем шофёра Луценко, отличаетя от повара Януковича и домработницы Богатырёвой? А хотелось бы узнать почему так? И веьма не хотелось бы строит догадки по этому поводу, уважаемый Олег Дмитриевич!
20.05.2011 09:50     мартын так кто же сомневаеться что юга брал взятки?
20.05.2011 08:48     Татовцев-Ельцову Как известно, разумно из множества зол выбирать меньшее зло. С учетом того, что идеальных людей не бывает, непрофессионал в милицейском деле Луценко в сравнении со знающими все ходы и выходы в милиции, но одержимыми лишь меркантильными интересами, есть меньшее зло. Если бы Луценко брал взятки, то хитромудрые мусора давно его бы уже в порошок стерли. Если беззаконие творится в отношении экс-министра и политдеятеля, то тысячам маленьких украинцев вообще не на что надеяться. Правовой нигилизм со стороны главного правоохранительного органа - ГПУ не может не удивлять, т.к. такое отношение порождает пессимизм касательно будущего страны. Закономерность такова: дьявол неминуемо превратится в козла отпущения.И произвол в отношении другого беспредельщик в полной мере ощутит на собственной шкуре.
20.05.2011 08:31     Ельцов-Левиту То что Янукович плох, это еще не гарантирует, что Луценко хорош. На предмет реформаторства Януковича: летом он должен подать проект уголовно-процессуального Кодекса, с чего должна стартовать реформа криминальной юстиции. Вот тогда и будем посмотреть. Пока у меня не меньше вашего претензий ко власти, но в отличие от вас и от бога я не все знаю, поэтому сдержан в оценках.
20.05.2011 00:05     Левит Своего личного повара Янукович оформил помощником-консультантом нардепа и дал 4-й ранг госслужащего -уровень заместителя начальника управления в министерстве.
Но,употребляя лексику господина Ельцова, это "мелочёвка" по сравнению с кражей Межигорья. Кроме кражи это ещё и плевок на Конституцию, суверенитет, достоинство всех граждан Украины.
Но Олег Дмитриевич видит в Януковиче отца-реформатора.
Богатырёва на работу в Совбез устроиоа свою домработницу и уборщицу.
Олег Дмитриевич в своё время на своём сайте размещал довольно-таки идиотские статейки некой Янины Соколовской, рекламировавшие енакиевскую ткачиху.
После этого господин Ельцов спрашивает: в чем проблема-то?
Никаких проблем, уважаемый Олег Дмитриевич.
Всё достаточно ясно и очевидно.
19.05.2011 22:30     Ельцов-Татовцеву Я тоже не понаслышке знаю мнение ментов о Луценко. Не стану говорить за весь интернет, но посмотрите инфу по нему хотя бы на этом сайте. Водку он пил не меньше Белоконя и прочих, взяток брал - тоже. Единственное его отличие от предшественников - иной политокрас. Но это сути не меняет. Он - преступник. Увы, судят за мелочевку, а надо бы за иное. Почему вас возмущает арест Луценко - не понимаю. Он этого однозначно заслуживает. А чтобы за него заступались толпами все - от депутатов до патрарха и омбудсмена - это полнейший нонсенс. Его права в СИЗО не нарушаются в отличие от тысяч маленьких украинцев. Пусть сидит и ждет приговора: в чем проблема-то?
19.05.2011 17:52     Василий Татовцев С Татьяной Николаевной для меня с некоторых пор стало понятно, а вот касательно Олега Дмитриевича до его комментариев к этой статье были сомнения. К постам Левита хочу лишь добавить, что на фоне Кравченко, Белоконя и Могилева балбес (!) Луценко всеже выглядит предпочтительнее, за что его ненавидят мусора (не менты), падкие до взяток и получающие удовлетворение от пыток, о чем знаю не понаслышке.
19.05.2011 08:08     мартын а какая разница,для бандюги,хороший президент или плохой?
19.05.2011 07:26     Левит - Ельцову Неприязнью к политикам в Украине удивить кого-либо трудно. В Вашей позиции подкупает другое.
Умный (не балбес) и неподкупный Олег Ельцов при содействии не менее одарённой Тани Монтян всеми доступными для законными средствами добиваются справедливой "посадки" Юрия Луценко на фоне торжества демократии и правопорядка в Украине трёх финансовых потоков режима Януковича-Межигорского.
Картина маслом, как сказано у классика.
18.05.2011 22:25     мартын мда...подзабыли опозиционеры как югочка за пару лимонов сдал с потрохами идеалы майдана. с кем из регионалов обнимался,переобувшись на ходу. вспоминайте
18.05.2011 19:49     Ельцов-Левиту Отчего вы взяли, что Луценко мною нелюбим? Мною нелюбимы все политики. И было бы странно, если бы было иначе. Луценко - просто вор и балбес. Когда меня тягали по допросам, я МОЛЧА ходил, хотя догадывался, что тягают несправедливо. И если бы я бегал от следователя и писал на повестках, что министр - дурак, то санкция на арест была бы вполне адекватной мерой "злочинного режима". Повторюсь: Луценко должен сидеть, а Карпачева должна не вылазить из СИЗО, чтобы помогать сотням людей, чьи права попираются, а не только ВИП-узников спасать. Судя по вашей реакции у Луценко и без нее защитников хватает: велика сила рекламы.
18.05.2011 16:24     Левит - Ельцову Так, Вы, батенька, полагаете, что сия мерзкая статейка поможет властям справедливо наказать нелюбимого Вами Луценко?
Браво!
Умилилися по поводу Вашего \"молча ходить на допросы\". А когда енакиевские пацаны погонят ботву на майдан вешать, - всем \"молча\" захватить верёвки.
Нще раз: Браво, господин Ельцов!
17.05.2011 22:09     Ельцов-Левиту Я нисколько не увидел в этой заметке факта "добивания". Более того, я неоднократно заявлял, в том числе в новостях, что Луценко должен сидеть - и не за ту мелочевку, за которую его закрыли, а за много более серьезные вещи, о которых я писал не один год - фактически все время, когда Луценко был при власти и позже тоже. Меня удивляет такое нежное отношение общества к этому шалопаю. Ну занимался откровенной херней, вместо того, чтобы молча ходить на допросы, да еще его соратник Москаль заявлял, что все было готово для его побега за бугор. Ну решил он поголодать: так ведь таких историй тысячи! Но почему именно к нему бежит Карпачева? Почему столько слов в защиту человека, чьи права ущемлены как минимум не больше, чем простых украинцев? Не было бы внимания - не голодал бы...
17.05.2011 21:48     Інженер Хто так розізлив Тетяну? Дружина \"Термінатора\" в стані істерики не добере розуму, як врятувати чоловіка, всі вірять в тяжкий стан \"основної загрози\" режиму Хама. А Тетяна рахує калорії і доводить, що жиру вистачить до початку суду. Мабуть \"без мандата\" виснажило.. Звичайні бандитські \"розборки\" з \"отвєткамі\". Яйценюк вже на гойдалці-качалці за \"опозіцію\".Сьогодні влада, а завтра опозиція, головне з гойдалки не злізти. Краще б про мічену колоду підарів з їхніми подружками. Як не тасуй, а колода не зменшується.
17.05.2011 13:50     украинец Допустим Юик симулирует и косит, но... хрен на него, надо что-то делать с властью. Она реально охреневает с каждым днем - собаки лают пр идет! Автору надо б на митинг, но ее там не видно. Ссыт за лактацию, наверное.
17.05.2011 12:04     Подол Вообще то, прокуратура сейчас обязанна возбудить уголовное дело по госпоже Монтян. На месте жены луценко, надо бы написать заявление в Подольское УВД, там Монтян очень "любят".
Откуда у нее эта справка? Или от доктора, что влечет за собой возбуждение УД, или от следователя, что тоже влечет за собой возбуждение УД.
Понятное дело, что опытная в таких делах Таня скажет, что это ей под дверь подсунули. Но опять же, распространять это в СМИ она не имела права.
17.05.2011 11:59     Ирония по Тане Мнтян Мда...ребенок у нее весил 3-4 кг, а съедал в сутки полтора литра молока...
В книгу Гинесса! Немедленно!:-)Вот это вымя!Вот это аппетит. А все дерьмо, что выходило от этого молока, Таня в Интернете вываливает.
17.05.2011 11:17     Левит Пардон, господин Ельцов, назвал Вас Сергеем. Но вопрос остаётся, тем не менее
17.05.2011 10:59     Левит Госпожа невменяемость в своём репертуаре. Убеждать её в чём-то либо укорять, - занятие неблагодарнок: забрызгает собственным лайном.
Хотелось бы сказать пару слов господину владельца сайта.
Уважаемый, Сергей, как Вам известно Юрий Луценко переживает сейчас не самые лучшие свои часы. Не кажется ли Вам, что добивать лежачего это, кка бы это Вам-спортсмену,объяснить походчивее, - это неспортивно. Очень справедлива статья Вашего тезки Рахманина в последнем ЗН.
Кроме того и "воровка-юля" и "капостник-Югочка", это те, которые защищая себя, не позволюят банде ублюдков установить режим полного подчинения. Как там поётся в песне, - "Найдутся и те, кто придёт за тобой".
Илия не прав?
17.05.2011 10:48     Вирус Таня: ..."безперервні допити у справі по звинуваченню мене в побитті конвоїра (справа 9 березня, по якій Югочка здав своїх побратимів з УНА-УНСО, як склотару)
Таня1 Так ты же вроде тогда не подследственной была, а адвокатом у УНСОвцев. Сама же описала в ИНтернете, как МИколка Герасименко тебе две гранд-бутылочки мартини продул! А потом еще ты с ним уединялась, раздела его и себя, подразнила, возбудила и оставила самого дальше анонизмом заниматься до наступления оргазьму.
Ты определись, ты была в качестве адвоката или обвиняемого?
Или я чего то не так вспомнил?
17.05.2011 10:00     Отбывавший А для того Таня, чтобы узнать, сколько в камере теряется веса за пару месяцев, там надо самой посидеть пару месяцев! Станешь стрункой, как Наоми Кемпбэл! И бегать особо не надо, а то вообще станешь...ну очень стрункой клячей!
Я не выгораживаю Югика! Он, может быть и симулирует...может быть...и нет!
Но в вопросах потери калориев и веса...ты Тань - полнейший "ноль".
За пару месяцев в неволе некоторые вообще скелетами ставали.
Если бы организм Югика требовал исскуственного принудительного питания, то его бы об этом в СИЗО никто не спрашивал. Руки к ручкам спецстула, в рот шланг, вверх колбу и потекло в желудок! И пей Юга, пей и поправляйся!
И никто тебе ничего насильно не вводил. Никто ничего не видел!
17.05.2011 09:52     ДоХтор Не, ну Тань! Ну уменьш немножко свою молочную лактацию! Ну полтора литра на добу!...Это ж сколько ботвы надо было съесть?! А ребенок? Ты хоть представила, каково его малюсенькому желудочку, когда он полтора литра твоего лактированного молока выпьет?!:-)
Если не уменьшишь, то я буду всем рассказывать, что у меня за добу стопятьдесят грамм спермы выделяется:-)!
17.05.2011 09:21     Абыр Монтян , а шо там с с замахом на Цушко ?
Как поживает его обширный инфаркт?
16.05.2011 22:27     мартын автору-браво! я югочку предупреждал,чтобы жрал меньше суши,будучи министром. не послушался.....
16.05.2011 22:26     Олена Мельник Цинічно, але ... Дуже жорстко, у фірмовому стилі Тетяни Монтян
16.05.2011 22:12     Дешевій авторці Клімактеричного виду авторка, яка настругала разом із підстаркуватим суддею чотирьох дітей, мала б від власного народження носити на голові презерватив, аби не розмножуватися і не забруднювати повітря власним немитим виглядом! Дешева проститутка, аби утримувати 5 ротів, готова обісратися власним лайном по вуха... Богєчка, Янечка, Мішєчка - вони півалфавіту не вимовляють, як власне, і ти, недобита жидяро! Помий голову, для початку, безгламурне дешеве юридичне непорозуміння!
16.05.2011 21:37     РђРґРІРѕРєР°С РР°РЅС РўРµССЏРЅРѕ, РРё Сяжко РїСЃРёСССРЅРѕ СРІРѕСР° Р»СРґРёРЅР°. РЇ СЃРїСРІССРІР°С РР°СРѕРјС СоловСРєРѕРІС, Р»СРґРёРЅС СРЅСелСгенСРЅСР№ С РІРёССиманСР№, СявляС, РІ СЏРєРёР№ ад РРё РїРµССРІРѕСили жиСССЏ Р№РѕРіРѕ С РР°СРёС РґССей. РЎРїСРѕР±СР№СРµ Р»СРєСРІР°СРёСЃС, може СРµ допоможе. РЎРѕСРѕРјРЅРѕ, СРѕ С СР°РєС Р°РґРІРѕРєР°СРё СЏРє РРё.
16.05.2011 21:27     Олександр Татяно, дякую.
Ще приклад. Колись міністру Югочке я казав, що він позбирав навколо себе корупціонерів. Привів приклади і прізвища генералів. Був присутній генерал Керницкій. Югочка парирував: "Корупція - це не кримінальний злочин, це - адміністративне правопорушення"... І ось на другий день до моєї квартири увірвалися міліціонери незважаючи на одну кімнату, годину 21:30 і двух дітей в віку 2 і 5 років які спали. Минули місяці. Вже не міністр Югочка приїхав та зібрав "пресуху". Його супроводжували та були присутні Стецьків, Козаченко, Куреной та інші. Мої перші запитання: - чи корупція - це все ж таки кримінальний злочин чи ні? Югочка взяв білий лист з якимись каракулями та проронив: "Це провокація. Ось. Мені дали перелік і це запитаннє теж є". Я встав, накинув накинув пі
16.05.2011 20:11     Авторці Яке ж ти негідне "жалюгідне чмо".
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

Как нардеп Продивус руководил Ровенщиной и контролировал янтарные прииски

02. 09. 2024 | 09:10 , ТЕМА

Об этом криминальном герое доводилось писать в далеком 2014 году. Со свержением банды Яныка и подельников Саши-Стоматолога, контролировавших нелегальную добычу янтаря в Полесье, этот вид бизнеса остался бесхозным. Для передела собственности немедленно выдвинулся тогдашний БЮТовец Продивус с боевиками. Это была славная битва! А потом про янтарный беспредел возопил свежеиспеченный министр внутренних дел Аваков и добился-таки ввода в Полесье бойцов Нацгвардии. Бойцы завезли помпы, установили их в полковых палатках и начали мыть… Продивус был теневым хозяином Ровенщины. Об этом на записях Мельниченко докладывал Кучме еще министра Кравченко. Сегодняшний его статус неизвестен. Ссылку на нашу статью десятилетней давности приведем в конце текста, а начнем с фабулы недавнего решения суда по событиям того периода.

фототема (архивное фото)

© фото: Noname

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: