ТЕМА

Підприємець отримав три роки за підробку футболок із лого «Євро-2012»

12 июня 2012 | 11:09

Покарання поки що умовне. Всю незаконно випущену продукцію, а також обладнання та матеріали, які спеціально використовувалися для її виготовлення, конфісковано та знищено.


 

Наприкінці травня працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю встановили, що приватний підприємець зі Львова в орендованому приміщенні одного з міських магазинів організував виготовлення спортивного одягу із нанесенням знаку «Євро-2012», права на який  належить УЄФА.

Бізнесмен виготовляв контрафактну продукцію з використанням спеціального високотехнологічного обладнання та комп’ютерної техніки з інстальованим спеціальним програмним забезпеченням.

За фактом продажу спортивних футболок з незаконно нанесеною символікою було порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 229 (Незаконне використання знака для товарів і послуг фірмового найменування кваліфікованого зазначення походження товару) Кримінального кодексу України. По завершенню досудового слідства матеріали справи направили до суду.

Вироком Галицького районного суду міста Львів приватного підприємця засуджено до трьох років позбавлення волі з відстрочкою покарання та з конфіскацією і знищенням незаконно виготовленої ним продукції та знарядь і матеріалів, які спеціально використовувалися для її виготовлення.

 

УЗГ МВС України 



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

by Annie Leibovitz. Мартина Навратилова

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: