ТЕМА

Червоній заліз до кишені Луценка

06 мая 2006 | 11:37

Міністерство внутрішніх справ передало Рівненській обласній держадміністрації автомобіль Фольксваген Туарег. Але цього рівненському губернаторові здалося замало. Й він вирішив позбавити обласну міліцію ще одного олігархічного авто. Міліція не погодилася.


5 травня  на одному з сайтів в мережі Інтернет було розповсюджено інформацію про те, що співробітники міліції  за вказівкою начальника УМВС України в Рівненській області С.Піддубного забрали з автогосподарства облдержадміністрації автомобіль Фольксваген Фаетон, яким користувався  голова Рівненської ОДА Василь Червоній. Повідомляємо, що вказаний автомобіль належить автогосподарству УМВС України в Рівненській області. Пан Червоній користувався цим авто незаконно. За деякою інформацією йому дозволив використовувати цей автомобіль попередній керівник Рівненської  міліції.

Під час інвентаризації нині діючий начальник УМВС України в Рівненській області С.Піддубний звернувся з проханням до В.М. Червонія  повернути  автомобіль, який знаходиться на балансі його автогосподарства, однак  останній відмовився. Згодом зясувалося, що авто сховане в одному з гаражів облдержадміністрації.

Щоб не допустити привласнення Фаетону, було прийнято рішення  про його  повернення до автогосподарства УМВСУ.

Водночас згідно Постанови  Кабінету Міністрів України № 609 від 20 липня 2005 року  Міністерство внутрішніх справ передало Рівненській  обласній держадміністрації автомобіль Фольксваген Туарег. Передача ще одного додаткового автомобіля, зокрема, Фольксваген Фаетон, який знаходиться на балансі УМВС України в Рівненській області постановою Кабінету Міністрів України Рівненській ОДА не передбачена.

  

 

Центр Громадських зв"язків МВС



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Noname

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: