ТЕМА

ГПУ вимагаює від Деканоїдзе почати боротися зі злочинністю

04 апреля 2016 | 09:00

В Генеральній прокуратурі України звернули увагу на суттєве зростання кількості тяжких та особливо тяжких злочинів, а також зниження рівня їх розкриття. Про це йдеться в зверненні до голови Нацполіції України Хатії Деканоїдзе від першого заступника Генерального Прокурора Юрія Севрука.


"Аналіз стану протидії злочинності, проведений Генеральною прокуратурою України, свідчить про низку негативних тенденції, зокрема, збільшення кількості тяжких та особливо тяжких злочинів певних категорій при одночасному зниженні рівня їх розкриття… Вимагаю невідкладно вжити дієвих заходів до забезпечення належної організації роботи Національної поліції із протидії злочинності", - йдеться в тексті звернення.

Юрій Севрук зазначив, що нерозкритими залишаються майже 2 тис розбійних нападів, понад 15 тис грабежів та 200 тис крадіжок, вчинених протягом минулого року.

"У 6 регіонах держави кількість нерозкритих розбійних нападів істотно збільшилася: в Тернопільський – у 8, Харківській, Хмельницькій, Херсонській та Черкаській областях – у 3 рази", - наголошують в ГПУ.

Чи є погіршення криміногенної ситуації в Україні наслідками реформування правоохоронної системи? Чи порушує законодавство при підборі кадрів для оновленої Національної поліції команда реформаторів? На ці та багато інших питань відповіді дасть команда розслідувачів в передачі "Право на Правду". Чекайте на вихід вже в понеділок.

   Інформаційне агентство "Правда"



комментарии [1]

04.04.2016 17:11     777 Чому залишаються недоторканими найбільші корупціонери і злодії голови сільських рад на Київщині? Заявами про злочини голови хотянівської сільради вишгородського району Грищенка завалені і міліція, і прокуратура всіх рівнів, є судові рішення про одноособове виділення ім земельних ділянок потрібним особам. І що, шановна пані Деканоідзе? Ваші підлеглі як кришували його, так і кришують.
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: АР

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: