ТЕМА

За що ви мерзли на Майдані

06 сентября 2006 | 11:41

Коли 2-3 роки тому, будучи найманцем антинародного режиму, жидомасоном і агентом ФСБ я цькував майбутнього зрадника ідеалів Майдану, то боявся я лише одного: не приведи Господи з ним щось станеться! А що як хижий і підступний Камаз виявиться не лише плодом хворобливої уяви майбутнього колишнього міністра Камазів і губернатора тієї області, де йому той Камаз ввижався! А що як куховарити для предмета моєї творчості будуть не лохуваті керівники СБУ, а хто-небудь з близьких соратників і водночас флагманів харчової промисловості (тоді напевно не виживе!)? А що як діоксин варитимуть не австрійські косметологи, а дуболоми в таємниих лабораторіях ГРУ ГШ? І вічно плакатимуть українці, що була в нас одна надія і ту уморили. І навіть через двісті років збиратимуться на шкільну лінійку маленькі (як їх тоді називатимуть, жовтенят - ющенята?) і вчителі читатимуть їм вголос "Данко" Подерв'янського.


Надзвичайно корисно, що нація по горло нахлєбалась Ющенком. Дуже добре, що він вижив, а ілюзії вмерли.

Не можу відмовити собі в насолоді покопирсатися в ранах шановного читача. Майдан мав три гасла, відображенні в знаменитій пісні групи "Гринджоли", яку, нажаль, не довірили тоді співати Вірці Сердючці; (це б забезпечило популярність помаранчевої революції і в Росії).

Перше і найголовніше гасло: "Ющенко - ТАК!". Зараз наші одномірні брати кажуть, що вони і тоді знали що Ющенко "так-сяк", що виходили не стільки за нього, скільки проти Януковича, кучмізму, бандитів, всіх тих речей, популярність яких нині відроджується. Насправді ми всі були закохані в Ющенка. Він символізував Україну про яку ми мріємо "віночки, струмочки, лісочки, вербочки, ставочки, гастарбайтерство без віз, робота в західних борделях без депортації та інші Європейські цінності."

В епоху плюшевого Христа, бляшаного Мухаммада та пластикового Будди нам потрібен президентик який би нас не ображав. Ви кажете що годинами скандували Ю-щен-ко, Ю-щен-ко лише з ненависті до Януковича? Звідки ж брався оргазм? З ненависті до Януковича ви обрали Ющенка, щоб він призначив Януковича прем'єром? Ви кажете він вас обманув? Не брешіть собі і подивіться на нього: невже він здатен когось обманути? Тим більше вас, такого розумного. Варто повернутися до практики наших великих предків, які любили тільки мертвих героїв. Уб'ють, а тоді полюблять. Живим не довіряли. Ніколи. Тільки собі, власному тейпу і човну, видовбаному з суцільного шматка дерева.

Друге гасло, за яке ми нині спокутуємо "Нас багато, нас не подолати". Чого ми хотіли досягти з цим гаслом черні? Нас багато і ім'я нам легіон. Не знаю як подолати, але нає.ти, що плюнути. Натовп легше обманути, ніж одного. На цьому побудована комерційна реклама і такий її важливий підрозділ як політика.

Найважче буде розпрощатися з ілюзією, яка маніфестувалася третім гаслом: "Ми не бидло, ми не козли". Якщо ви не бидло, вийдіть самі на Майдан, коли вже ніхто не організовує, не пропагує, не вигадує вам гасла, не проплачує активу; коли вас не страхує американська дипломатія. Щось не вдається вийти? У козлів є шанс врятуватися, якщо вони не вважатимуть себе вовками. В інакшому випадку вовки їх з'їдять. Ми припиняємо бути бидлом як тільки зникає потреба в пастухах. А вона ще не зникла, бо "Юля косу носить, в серці сили досить". (як багато "с" на такий короткий рядок)

Колись в молодості я вправлявся в створенні незаконних воєнізованих формувань (до прийняття відповідної статті кримінального кодексу). Тоді я цікавився досвідом попередників і дійшов висновку, що одним із найкращих підручників орг.будівництва є Хадіси. В Хадісах моє улюблене місце таке: Перед першою сутичкою з Курайшитами, Мухаммад збирає своїх сподвижників, ансарів, для складання присяги. Їх ще настільки мало, що вони всі поміщаються під кроною одного дерева. Коли згодом одного з них питали: "В чому пророк  просив вас поклястися; в тому що ви будете стояти до останньої краплі крові"? Він відповідав: "Ні, в тому, що ми будемо проявляти терпіння".

Найкращий солдат не той, хто найбільш сміливий, а той, хто найбільш терплячий.

Це в нас не перший Янукович, і не останній Ющенко. Будемо терплячі, якщо ми солдати.

Амінь? 



Джерело: "Братство"  

P.S. від "ТЕМИ": шановний автор, очевидно, не зрозумів головного: ми мерзли на Майдані не задля Ющенка чи будь-кого ще, а задля того, аби доказати собі та панам правителям будь-якого гатунку, що люди можуть просто взяти й вийти на вулицю, й просто сказати "Ні", поламавши їхні плани зі згвалтування країни. І ця можливість залишається за громадою будь-коли й за будь-якої влади.



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

Как нардеп Продивус руководил Ровенщиной и контролировал янтарные прииски

02. 09. 2024 | 09:10 , ТЕМА

Об этом криминальном герое доводилось писать в далеком 2014 году. Со свержением банды Яныка и подельников Саши-Стоматолога, контролировавших нелегальную добычу янтаря в Полесье, этот вид бизнеса остался бесхозным. Для передела собственности немедленно выдвинулся тогдашний БЮТовец Продивус с боевиками. Это была славная битва! А потом про янтарный беспредел возопил свежеиспеченный министр внутренних дел Аваков и добился-таки ввода в Полесье бойцов Нацгвардии. Бойцы завезли помпы, установили их в полковых палатках и начали мыть… Продивус был теневым хозяином Ровенщины. Об этом на записях Мельниченко докладывал Кучме еще министра Кравченко. Сегодняшний его статус неизвестен. Ссылку на нашу статью десятилетней давности приведем в конце текста, а начнем с фабулы недавнего решения суда по событиям того периода.

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

Гімнастка Ольга Сганзерла (Італія) виконує вправу з мячем серед юніорів під час XV Міжнародних змагань з художньої гімнастики «Кубок світу-2007»- «Кубок Дерюгіної» в Києві в неділю, 18 березня 2007 р. У вправах з мячем Сганзерла зайняла 2-е місце. В турнірі брали участь спортсменки з 40 країн світу. Фото Олександра Синиці

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: