ТЕМА

Про Ющенка, голодомор і голокост

23 марта 2007 | 09:52

Президент знову закликав парламент ввести в Україні кримінальну відповідальність за заперечення Голодомору 30-х років в Україні. Цього разу «в парі» з запереченням Голокосту (винищення євреїв нацистами в роки 2 світової війни).


У своєму наївному світогляді пасічника гаранту невтямки, що сьогодні навіть на Заході, навіть в улюблених сімейством Ющенків США останнім часом все більше зростає розуміння абсурдності і суспільної небезпеки подальшого існування «установки» на політкоректність, навязаної суспільству колами «лівих» інтелектуалів та космополітичними медіа.

Про Голодомор. Якщо вже Ющенко вважає себе таким великим поборником історичної правди, то йому не завадило б порушити питання про моральну відповідальність за цей жахливий злочин не лише Росії (яка з точки зору «помаранчевих» ідеологів несе відповідальність за всі гріхи СРСР, хоча така постановка питання є більш ніж суперечливою), але й країн Заходу, котрі в ті роки саме й купували вичавлене з українських селян зерно за «вигідними» цінами. А ще згадати про ляхів. А ще про національність Йосипа Віссаріоновича, і вимагати офіційного каяття в братньої Грузії

Знову й знову з вуст вітчизняних високопосадовців, зокрема «першої особи», доводиться чути: «ввести КРИМІНАЛЬНУ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ!» «Посилити КРИМІНАЛЬНУ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ!» Неначе у нашому рідному Карному Кодексі замало статей! Неначе «помаранчева» влада здатна похвалитись бодай мізерними звершеннями на ниві боротьби зі злочинністю

Але тут інша справа. Зверніть увагу: гарант вимагає ввести карну відповідальність не за конкретні ДІЇ, але за певний, неугодний йому НАПРЯМОК ДУМОК! Якщо я такий собі оригінал або ідеаліст, який наївно відкидає саму можливість цих жахливих злочинів у нашому чудовому і досконалому світі, і навіть дозволяє собі публічно декларувати цей телячий ідеалізм, то що ж мене за це треба кидати до Лукянівського СІЗО? А потім на таборні нари років на вісім?!

 

"Братство"



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

Как нардеп Продивус руководил Ровенщиной и контролировал янтарные прииски

02. 09. 2024 | 09:10 , ТЕМА

Об этом криминальном герое доводилось писать в далеком 2014 году. Со свержением банды Яныка и подельников Саши-Стоматолога, контролировавших нелегальную добычу янтаря в Полесье, этот вид бизнеса остался бесхозным. Для передела собственности немедленно выдвинулся тогдашний БЮТовец Продивус с боевиками. Это была славная битва! А потом про янтарный беспредел возопил свежеиспеченный министр внутренних дел Аваков и добился-таки ввода в Полесье бойцов Нацгвардии. Бойцы завезли помпы, установили их в полковых палатках и начали мыть… Продивус был теневым хозяином Ровенщины. Об этом на записях Мельниченко докладывал Кучме еще министра Кравченко. Сегодняшний его статус неизвестен. Ссылку на нашу статью десятилетней давности приведем в конце текста, а начнем с фабулы недавнего решения суда по событиям того периода.

фототема (архивное фото)

© фото: Noname

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: