ТЕМА

Дмитро Корчинський: «Южченґо жжот нєпадєцкі»

29 ноября 2007 | 12:29

Передають зі слів полковника Чечила (нехай буде з ним Аллах), а той чув від абу Хасіма, а тому розповідали люди з-під Котовська, що в 1941 році румуни зайняли Бессарабію та Одеську область. І румунські солдати у селах ходили по хатах і питали: «Мамка, це Мошкау? А де Шталін?» і в кожного була фотокарточка тов. Сталіна. Бо командування їм сказало, що хто вполює Сталіна, тому дадуть корову. Але Г-дь врятував тов. Сталіна. А тоді у відповідь до румунів поїхав Ющенко...



 І нарешті сказав їм усе, що ми про них думаємо і де ми їх бачимо, і про острів Зміїний, і про шельф, і про гирло Дунаю. Румуни розгубилися, бо не чекали цього від такої толерантної прозахідної людини, адже Румунія за іронією долі західніша за Україну. Румуни хоча наївні, проте дуже хитрі такою особливою циганською хитрістю. В обох світових війнах вони воювали на боці тих, хто програв і обидва рази в результаті програшу збільшили свою територію. Вони ще хотіли збільшити свою частку шельфу, але нарвалися на нашого Андрійовича, який теж вважає себе нащадком тих, хто програв, та ще й узяв собі за голову секретаріату угорця Балогу. Угорці теж програли, але менш вдало, ніж румуни і тому люблять тих десь так, як палестинці євреїв. Можливо, саме Балога розповів Андрійовичу, як румуни називають нашу Трипільську культуру. КУ-КУ-ТЕНІ! (повбивав би...).

 

Цей рік був виключно вдалим для Ющенка. Він розігнав парламент, загнав у стійло регіоналів, придушив Конституційний суд, видресував прокуратуру, відібрав внутрішні війська у МВС, вдало помстився соціалістам і румунам.

 

Є і невдачі, і що прикро, останнього часу. Своє президентство Андрійович почав з розпуску ДАІ. Це був сильний крок справжнього Махновця. На жаль, згодом ДАІ довелося повернути і от зараз він вимагає від неї більше репресій.

 

Можливо, розчарувавшись у здатностях Внутрішніх військ, він хоче забрати безпосередньо під себе ще й хлопців зі смугастими палками і сформувати з них якусь силову еліту.

 

Уявляєте як гарно, якщо основним знаряддям придушення опозиції стануть не міліцейські спецпідрозділи, як у Грузії, не СБУ, як в Росії, не армія, як в Пакистані, а даішники! Це майже так само круто, як спецназ мінкульту. Хто в Європі буде всерйоз сприймати скарги репресованих і правозахисників на репресії з боку Державтоінспекції?

 

Не хочете, щоб вас розстрілювали - не перевищуйте швидкості й не женіть на президента!

 

Другий невдалий крок - наїзд на митницю. Не можна воювати одразу з усім Світом: одночасно з румунами і контрабандою. На боротьбі з контрабандою зламався Наполеон.

 

Українцям наплювати на Верховну Раду, Конституційний Суд, Конституцію і законність. Проте відберіть у нас контрабанду і ми збунтуємось. Боротьба проти контрабанди - це боротьба проти підстав національного буття, це війна проти України. Краще долати не факт, а поняття. Ліквідуй митницю - зникне контрабанда.

 

Узагалі, Ющенко цікавішій за своїх найближчих аналогів - Саакашвілі та Лукашенка. Вони більш прогнозованіші, він - неочікуваний. Ніколи не знаєш, що він утне - розплачеться чи укусить.

 

Пане президенте! На вас дивляться покоління великих предків. Історія ставить перед вами масштабні завдання.

 

  1. Об'єднати під київською булавою всю територію поширення Трипільської археологічної культури.
  2.  Укласти газотранспортний союз із Білоруссю з метою монополізувати експорт російського газу.
  3. Поставити пам'ятник Шухевичу у Варшаві.
  4. Добитися канонізації Мазепи російською православною церквою (в обмін на митні пільги по ввезенню горілки і цигарок. Вони погодяться).
  5. Почати програму по відновленню ядерної зброї та ракетних військ стратегічного призначення.
  6. Відмовитися від цієї програми в обмін на безвізовий режим з Євросоюзом і США.
  7. Призначити Юлію Тимошенко прем'єром у Румунії.  

 

Мені дедалі більше подобається цей хлопець. А вам?

Джерело: "Вечірній Київ"



комментарии [1]

29.11.2007 21:10     samurai А нам, як і раніше, більше подобаються дівчата.
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

Как нардеп Продивус руководил Ровенщиной и контролировал янтарные прииски

02. 09. 2024 | 09:10 , ТЕМА

Об этом криминальном герое доводилось писать в далеком 2014 году. Со свержением банды Яныка и подельников Саши-Стоматолога, контролировавших нелегальную добычу янтаря в Полесье, этот вид бизнеса остался бесхозным. Для передела собственности немедленно выдвинулся тогдашний БЮТовец Продивус с боевиками. Это была славная битва! А потом про янтарный беспредел возопил свежеиспеченный министр внутренних дел Аваков и добился-таки ввода в Полесье бойцов Нацгвардии. Бойцы завезли помпы, установили их в полковых палатках и начали мыть… Продивус был теневым хозяином Ровенщины. Об этом на записях Мельниченко докладывал Кучме еще министра Кравченко. Сегодняшний его статус неизвестен. Ссылку на нашу статью десятилетней давности приведем в конце текста, а начнем с фабулы недавнего решения суда по событиям того периода.

фототема (архивное фото)

© фото: Олег Ельцов

Божественное и морское.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: