ТЕМА

Хай живе свобода!

14 марта 2008 | 13:20 , Брат AttiLa

Україна одна з найвільніших країн світу. Українці мають можливість мутити копійку, і мало хто платить податки. Від мусорів завжди можна відкупитися. Така ситуація в розвинених країнах неможлива в принципі.


На перший погляд, причина такої унікальної ситуації полягає в тому, що нікому і ні до чого діла нема. Українці — підсвідомі анархісти. Тут завжди було по декілька князів чи по десятку гетьманів. Наші пращури постійно заперечували централізовану владу. Жорстка центральна влада нав'язувалась великою кров'ю, і тільки ззовні. Так, довгий час традиція централізованого керівництва існувала в нас завдяки нашим братам росіянам.

Сьогодні ситуація така, як і десять століть тому. В Україні єдина влада відсутня. Боротьба за неї відбувається між президентом та прем'єр-міністром. Жодної політичної кризи не існує. Це звичний, нормальний стан української душі. Макіавеллі про таких, як ми, писав: «Державу з кількома центрами влади легко завоювати, проте важко утримати». Про таких, як росіяни — так: «Державу з централізованою владою важко перемогти, але легше утримувати».

Наше завдання — максимально зберегти свою свободу, і розширити її. Щойно можновладці розберуться між собою, одразу займуться нами. Усі платитимуть податки, а дехто сяде.

Улюблені браття, геть демократію, хай живе свобода!

Джерело: сайт "Братство"



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: