ТЕМА

Хто прослуховує Президента України та «маленьких українців»

10 апреля 2008 | 15:06 , Патріоти України

До редакції надішов лист, фактично анонімка, яка підписана неконкретно: «Патріоти України». Часто під такою вивіскою люди просто вирішують шкурні питання та прибирають конкурентів. Але ж, патріотичні аноніми стверджують: все, про що вони розповідають, піддається елементарній перевірці. Сподіваємось, що вона відбудеться й готові повідомити про її результати. А факти, що наводять «патріоти» вражають: начебто нині прослуховувати будь-якого громадянина України із Президентом включно дуже просто, навіть знаходячись за кордом. Прізвища авторів цього «винаходу» з Департаменту оперативно-технічних заходів СБУ шукайте нижче.


«Ми, патріоти України, звертаємось до усіх, кому не байдуже майбутнє нашої самостійної держави. Ми звертаємо увагу на те, що не перший рік робиться у Департаменті оперативно-технічних заходів Служби безпеки України, що розташований на вулиці Малопідвальной. Більшість співробітників департаменту - порядні люди, висококласні фахівці, які кожен день стоять на сторожі інтересів держави.

Але є у департаменті такі, хто являє ганьбу не тільки для Служби безпеки України а й для всієї держави. Мова йде про співробітників Департаменту оперативно-технічних заходів полковників Оснік, Годованюк , Талалаєвський та деяких їхніх підлеглих.

Є всі підстави вважати, що у кінці дев’яностих років Осніка взяли у коло своїх інтересів закордонні бізнес структури або не тільки «бізнес». Нові господарі Осніка допомогли йому зробити кар’єру та втягнути у його злочинну діяльність інших співробітників департаменту. Оснік спільно з Годованюком, Талалаєвським та іншими збудували в Україні систему моніторингу стільникового зв’язку, який дозволяє прослуховувати не лише сотні тисяч громадян України, але й Президента, Прем’єра, всіх депутатів Верховної Ради і бізнесменів. Зараз прослуховування громадян може здійснюватись з території України, Російської Федерації та будь-якої закордонної держави. І не тільки Службою безпеки України, але кожним оператором стільникового зв’язку та будь-якою бізнесовою структурою, кому ці христопродавці продали спеціальне обладнання або відповідну інформацію. Для своєї злочинної діяльності ці полковники використовували обладнання та програмне забезпечення фірми «Альтрон» (м.Харків) – систему Unis та інше. Робилося це так.

Операторам стільникового зв’язку за їхні кошти поставляли та встановлювали обладнання та програмне забезпечення фірми «Альтрон» для прослуховування стільникових телефонів громадян України. Те звичайне комп’ютерне обладнання, що встановлювали операторам стільникового зв’язку коштувало не більш 50…70 тисяч гривень, але оператори платили не менш 500 тисяч гривень. По 100…150 тисяч гривень отримували полковники Оснік, Годованюк, Талалаєвський - з кожної системи від директора фірми «Альтрон». Потім ці полковники неодноразово продавали інформацію та обладнання, які надавали можливість прослуховувати громадян України, бізнес-структурам, серед яких були не лише українськ, але є всі підстави вважати - і закордонні замовники. Цього їм було замало, тому вони зробили власний моніторинг-центр у серці Києва і на наше переконання приймали та приймають  замовлення на прослуховування стільникових телефонів громадян України - по 300…3000 доларів США за добу в залежності від їхніх посад таі можливостей.

Для маскування своєї злочинної діяльності вони надають відповідним підрозділам СБУ та т.в.о. Голові СБУ брехливу інформацію. Згадаємо лише той факт, коли т.в.о. Голови СБУ Наливайченко зробив заяву про виявлення обладнання для зняття інформації з каналів зв‘язку на 400 тисяч гривень. Наведені факти за бажання легко перевірити.



комментарии [6]

04.08.2012 19:01     никто дыма без огня небывает
02.05.2008 22:09     asgarot Да клал я с прибором на их сексуальную ориентацию! А вот слушают нас или нет - попрошу обоснованно ответить! Не важно, анонимка это, или нет - проверка недорого встанет! А вот отказ разобраться наталкивает на нехорошие размышления. Да и осадок...
14.04.2008 16:57     Почти Шевченко ) ГОСПОДА НЕЗАЛЕЖНИ УКРАИНЦИ, ХВАТИТ ВРАТЬ ПОЖАЛУЙСТА !
КТО КОМУ РАБИНОВИЧ И ТАК ИЗВЕСТНО )

ЛУЧШЕ ЧЕСТНО ПРИЗНАЙТЕСЬ, ЧТО ИДЕТ ПЕРЕДЕЛ ДОЛЖНОСТЕЙ И СООТВЕТСВЕННО ПЕРЕДЕЛ РЫНКА СТС И ФИРМ И УЧРЕЖДЕНИЙ ИХ ПРОИЗВОДЯЩИХ.
12.04.2008 18:37     8561 Десь був, шось чув, але ємоції
12.04.2008 12:59     Посторонний В статье (хоть и анонимка) приведены реальные фамилии и факты, которые как утверждается легко проверить. Много и проверять не надо - всем памятен прошлогодний слив "прослушки". А то, что Витя Талалаевский лучший друг Вовы Полищука известно всем. Да и в нетрадиционной ориентации двух других персонажей большого секрета нет.
11.04.2008 23:26     Казак Мамай Так рассуждать могут только те, кому есть чего бояться - а меньше нарушать закон надо, граждане! ("- Тебя посодют-а ты не воруй!") А честных профессионалов, да еще "у руля", когда они представляют реальную опасность для настоящих преступников, всегда пытались опорочить - ничего нового и удивительного здесь нет. Относительно новое - это то, что это кто-то из "своих", но заангажированных, поскольку фамилии называются, хотя для нынешнего состояния украинских спецслужб это уже не такая большая новость. Видно, они (те самые фамилии)кого-то выперли за профнепригодность, вот им и мстят. А статья действительно напоминает классическую анонимку - трусливо и из-за угла, даже с грамматическими и стилистическими ошибками, так торопились соврать! В-общем,"- Поздравляю Вас, гражданин, соврамши!"
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

Как нардеп Продивус руководил Ровенщиной и контролировал янтарные прииски

02. 09. 2024 | 09:10 , ТЕМА

Об этом криминальном герое доводилось писать в далеком 2014 году. Со свержением банды Яныка и подельников Саши-Стоматолога, контролировавших нелегальную добычу янтаря в Полесье, этот вид бизнеса остался бесхозным. Для передела собственности немедленно выдвинулся тогдашний БЮТовец Продивус с боевиками. Это была славная битва! А потом про янтарный беспредел возопил свежеиспеченный министр внутренних дел Аваков и добился-таки ввода в Полесье бойцов Нацгвардии. Бойцы завезли помпы, установили их в полковых палатках и начали мыть… Продивус был теневым хозяином Ровенщины. Об этом на записях Мельниченко докладывал Кучме еще министра Кравченко. Сегодняшний его статус неизвестен. Ссылку на нашу статью десятилетней давности приведем в конце текста, а начнем с фабулы недавнего решения суда по событиям того периода.

фототема (архивное фото)

© фото: Noname

Грузинский спецназ в Южной Осетии

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: