ТЕМА

Ющенко в тумані

23 апреля 2008 | 09:48 , олександр ковальчук

Перелякана зустріч Ющенка у Львові. В палаці Потоцьких, з великої тої радості, навернувся офіціант і розфігачив крапаль тари. В будинку науки і техніки, всі дотримувались букви протоколу, яко 10-ти заповідей. Все, як Ющенко заповідав. Підходи до будинку науки і техніки Львівської залізниці заблоковано. Купа ментів та інших органів у штатському. Рамки для пошуків наявної атомної бомби, золота, діамантів та холодної зброї. Та кому той Ющенко потрібний? Месія ж безсмертний.




Мени і феміни вищого та суперлігового пілотажу обговорюють насущні проблеми, які заважають їм нормально їсти і спати. Все вони в турботах про народ свій рідний. Губернаторша Київщини Віра Ульянченко явила, на світ божий, своє справжнє лице у розмові з старшим Васюником (див. фото).

Інша жертва підпалу власного волосся з поганялом "запальничка" (спалахуйку залишимо для щирих українців) – мирно тарабанила з кимось по мобілці. Як ви вже здогадались, це була Ліля Григорович. Справжній друг і соратник Віті Ющенка. Вона за ним і в воду, про вогонь ми вже згадували, і в мідні труби. Все вона зробить, аби тільки місце в парламенті пригріти (упс) і навіть коня на бігу зупинить. Саме зірвана нею підкова стала символом партії. Про горящую ізбу вже згадувалось.

Феміни у цей день, якось особливо відзначились.

Біля дверей залу засідань, стояла собі стояла одна жіночка і тут на повному серйозі заявила, що до зали буде пускати тільки таких поважних гостей, як Василь Пилип'юк. Тіпа, він фотограф афігітітєльний. Фотографічні здібності Пилип'юка можуть стати темою окремого дослідження, а цією тітенькою виявилась, наскільки стало зрозуміло, директриса цього храму науки і техніки.

Довелося їй пояснити who is ху. Тьотка наїжачилась і почала кричати, чому я не зняв свій бундесівський френч, оскільки в її очах він виявився шубою хроніків Нарнії. Вона ще б попросила в Ющенка зняти свій піджак. Було б весело. Довелося знову пояснювати тьоті – who is ху.

Після останнього ху, в її свідомості настала дивовижна метаморфоза, у контексті заповідей Ющенка, сміливо можна написати, що сталось преображення. Вона стереотипічно-великими очима промовила стандартну фразу: "а що я такого сказала?" Карочє, все як завжди. Люди, як сказав мудрий Бук, такі передбачувані, що то піпетка.

Після незрозумілого вигнання операторів і фотографів з раю в чистилище для пресух, абсолютно для того не пристосоване, стало зрозумілим, що журналістів тут ніхто не чекає. Тут відпочивають тільки одні гаспада-харошиє. 3-х годинне очікування в чорній дірі. Ні диктофонів нормально приєднати, ні камер нормально поставити. Про якусь мінімальну перекуску – енжой ін сайленс. До того повернемось пізніше.

Ющенко приїхав. В зал пустили тільки операторів і фотографів. Всі інші парились в чистилищі. Усіх попросили знімати полярну зірку Віті Ющенка з південного полюсу, а це метрів так з 20-25. Знайшли дурних. Що звідти побачиш? Хіба що, Ющенка в тумані. Зрозуміло, що всі повалили знімати і фоткати на 5-ти метрову відстань. Потрібно ж якось працювати.
На столі Луценка валяється Лєшек Бальцерович. Тіпа, Термінатор – самый умный. Саме цим языком переважно шпрехав дядя Стьопа. Вакарчук – весь в телефоні (зі зрозумілих причин). Суркіс зі своїми мухами. Червоненко зі своїми котлетами, світився зі зрозумілих причин.

Садік, крапаль, якийсь опухший. Сеник на приколі. Кміть – троха наляканий. Така купа народу київськими з цацками-пєцками. Червона краватка – дрес-код намбаван. Ірина Ванникова – червоній спідничці з червоною сумочкою. Все – як мода дефілює. Під час спіченгу Юща, ледве розминулись з дверима брати Кличко. Коротше, мила сімейна сітуейшн з відомою і щасливою фінітою.

Через 20-ть хвилин візуалізаторів цього зібрання знову погнали в чистилище. Можна розслабитись. Врубати новий альбомчик Elbow "The Seldom Seen Kid" і почитати "Паперових тигрів" Еліота Вайнберга.

Якраз на есеї про промову Хана Ю (поет епохи Тан) до крокодилів, які проживали у річці Ву. Хан Ю попросив крокодилів забратись з річки на найближчі моря і не харити своїми зубами місцевий народ та не порушувати світову гармонію. Превентивну дружелюбність своєї промови, Хан Ю підсумував гарним кабанчиком і овечкою. Тієї ж ночі в провінції відбушувався гарний ураганчик і всі крокодили змились на багатші села. Повернулись крокодили в річку Ву тільки через 100 років.

Цікаво, якщо Ющенку (Тимошенко, Януковичу) і його кашалотікам забабахати таку промову з гарним кабанчиком, то вони змиються з цього ареалу розповсюдження років так на 100?

Повертаємось до чистилища, де Ющ проводить свою заморожену пресуху. Хоча, й на засіданні Координаційної ради він не відрізнявся теплокровністю, тільки от на закінчення засідання він почав чомусь істерично лахати. Зрозуміло, що його ніхто не слухав. Ющенко – не найкраща альтернатива Elbow і Вайнбергу.

Ну та ось, любі друзі. Уявіть собі ізбушку на курячих ніжках, яку ледве не спалила своїми косами Ліля Григорович. Прямокутний простір, приблизно 5х12 метрів з примітивною колоною епохи соцреалізму майже посередині чистилища. Купа журналістів і Садовий, Кміть, Васюник, Павленко на пресусі Юща. Якого милого останні пророки привалили, ніхто не знає. Напевне, всотувати кожне президентське слово у глибини свого серця та медитувати над ними усю сьогоднішню ніч.

Операторам сказали поставити камери за 10 м від столу. Що вони могли звідти побачити? Ющенка в тумані і колону епохи соцреалізму. Диктофони на стіл не можна класти, бо це суперечить протоколу. Нормальної апаратури для її приєднання немає. Біля колонки стояти не можна. Вона за спиною у Ющенка. А це державна таємниця.

Фотографувати немає звідки, оскільки перші ряди зайняли журналістки, напевне, доісторичної діаспорної газети і учасник битви при Фермопілах. За протоколом, сидіти на килимі перед Ющенком не можна, бо ніззя. За лінію встановлену туфлями охоронця виходити не можна. У всьому винні оператори, які стали ближче, ніж 10 метрів до столу Ющенка. Це найбільше порушення букви протоколу ющенківської охорони.

Традиційні жести Ющенка про блоху і працівничка її Лівшу. Традиційні речі про бла_бла_бла_ Салют вам від Mylo "Drop The Pressure", любі друзі.

Джерело: ВГОЛОС

фото дивитися тут
 



комментарии [10]

24.04.2008 12:01     ? 24.04.2008 09:49 ТЕМА =
Все, о чем Вы написали - правда. Жалко, нет времени залезть в архив: когда ВФЯ был при власти, его тоже так мочили (за дачу в Ялте, за путешествие сынка на самолете)? А "С голубыми и так все ясно" -далеко не все. Критикуя одних и умалчивая о других, вы ведете последних к власти. Причем в неизмененном виде таких же Лукьяновых, Богословских и пр. "кухарок". В этом была суть моих т.н. претензий. Впрочем, это так, мнение одного человека, да еще из провинции - не обращайте внимания.
24.04.2008 09:49     ТЕМА Я так понимаю под антиукраинским душком подразумевается критика преждде всего помаранчевой команды? Тогда мы- антиукраинцы. Ибо пресса должна контролировать власть. С "голубыми" и так все ясно, к тому же они не у руля. Как только туда дорвутся, будем их мочить по полной. Но у помаранчевых есть одно "перимущество": они нагло киданули народ, который добыл им власть на Майдане. Теперь помаранчевые, которые почему-то называют себя патриотами и демократами, гнобят этот народ пуще голубых.
24.04.2008 09:20     ? ТЕМА: "почему вдруг сайт мудакаватый? Потому что публикует то, что ставит под сомнение непрегрешимость нашего президента?"
Нашему президенту до непогрешимости...А про сайт - потому что однобоко освещает события. Критикует только одну сторону. Или т.н. оранжевые действуют в вакууме? А от голубых ничего не зависит? Хотя бы работа ВР?
Кроме того, на сайте постоянно присутствует антиукраинский душок. Интересно, на общественных началах, или хотите орден заработать?
24.04.2008 00:26     ТЕМА 2 ? - мудаки все - или все-таки выборочно? и почему вдруг сайт мудакаватый? Потому что публикует то, что ставит под сомнение непрегрешимость нашего президента?
23.04.2008 18:01     ? Зачем так громко, Наташа? Так не пойдет. Хоть я и с востока и непосредственного отношения к бендерам и вуйкам не имею-для меня они такие же украинцы, как я (в отличие от тех кто тянет в Россию). Так Вы не ответили, за кого голосовать? Янык, баба Ната, Кильчитская? Здесь увольте - не по пути.
23.04.2008 17:44     СЕРГЕЙ По поводу Западной УКРАИНЫ точно подмечено.Бабки заколачивают за ,,бугром,,тратят на себя,а мы все налоги платим.Так кто и знас в прикупе?Сильно их на МАЙДАНЕ обработали,теперь их не вылечить.Но выбор у каждого свой.НО НЕ ЗА,, РЫЖИХ СОБАК,,ЭТО УЖ ТОЧНО.!!!
23.04.2008 17:17     наташа КАК за кого?БЕНДЕРЫ И ВУЙКИ УЖЕ ГОТОВЯТСЯ ЗА ,,ПРОФУРУ-ЮЛЬКУ,,НА МАЙДАН!!!Она им снова ОКНО в ЕВРОПУ открыла.Приедут,проголосуют,и СНОВА на ЗАРОБОТКИ в ЕВРОПУ.Ни налогов,ни ОБЯЗАТЕЛЬСТВ!!!Нормально устроились.А МЫ ТУТ ГОЛОВУ ЛОМАЕМ,,ЗА КОГО ГОЛОСОВАТЬ?,,Напомню когда уходил Л.КУЧМА,сказал,,НАРОД ЕЩЁ ВСПОМНИТ Л.КУЧМУ-ДА ПОЗДНО БУДЕТ,,!!! АГИТИРОВАТЬ не буду, но за ПОМАРАНЧЕВОЕ КОДЛО,НЕ ГОЛОСОВАЛА И НЕ СОБИРАЮСЬ ГОЛОСОВАТЬ.!!!
23.04.2008 16:49     ? Наташа, много правды, только где конструктив? Вы кого выбирать предлагаете?
23.04.2008 16:40     ? О чем статья? Что за бодяга? Ошибюсь, или это сайт Олега Ельцова? На вид приличный человек, а сайт очень даже мудаковатый. Не ожида-ал. Да и в авторах здесь одни м-ки.
23.04.2008 16:33     наташа Да посмотрите на него!Он по жизни в тумане!Из-за необразованности нашего народа и тупом доверии к тому ,что скажут,,Мы тоже живём в тумане,,Не зря ЮЩЕНКО в народе прозвали,,ПОРЭПАНЫЙ,,(ой не зря)МУДАК-ОДНИМ СЛОВОМ!!!А НАРОДУ-ВЫБРАЛЫ!ТЕПЕР ЇЖТЭ,ХОЧ ПОВЫЛАЗЬТЭ!!! МОЖЕТ ПОУМНЕЕТЕ!!!!
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

Как нардеп Продивус руководил Ровенщиной и контролировал янтарные прииски

02. 09. 2024 | 09:10 , ТЕМА

Об этом криминальном герое доводилось писать в далеком 2014 году. Со свержением банды Яныка и подельников Саши-Стоматолога, контролировавших нелегальную добычу янтаря в Полесье, этот вид бизнеса остался бесхозным. Для передела собственности немедленно выдвинулся тогдашний БЮТовец Продивус с боевиками. Это была славная битва! А потом про янтарный беспредел возопил свежеиспеченный министр внутренних дел Аваков и добился-таки ввода в Полесье бойцов Нацгвардии. Бойцы завезли помпы, установили их в полковых палатках и начали мыть… Продивус был теневым хозяином Ровенщины. Об этом на записях Мельниченко докладывал Кучме еще министра Кравченко. Сегодняшний его статус неизвестен. Ссылку на нашу статью десятилетней давности приведем в конце текста, а начнем с фабулы недавнего решения суда по событиям того периода.

фототема (архивное фото)

© фото: .

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: