ТЕМА

Війна пішоходів і автомобілістів

26 июня 2008 | 09:09

Нарешті за кілька останніх місяців кияни порадували чимось веселим. Прочитавши останні повідомлення про кислотного маніяка знов повірив у щасливе майбутнє. Багато проблем для киян залишаються непоміченими. Так виборча компанія пройшла на здивування спокійно, незважаючи на армії агітаторів і окупацію міста агітаційними наметами. Лише одного агітатора підрізали ...і все. Виявляється киян бентежать дещо інші проблеми. Автомобілі!


Нещодавно в Москві пройшла ціла хвиля підпалів автомобілів. В Києві, зважаючи на національні традиції, технологія боротьби дещо інша.

В Оболонському районі вже кілька тижнів працює невідомий брат. Він обливає кислотою неправильно припарковані авто. В результаті такої свідомої соціальної активності постраждало як мінімум 15 автівок. Власники, усвідомлюючи свою провину, часто не звертаються в міліцію, що також не може не радувати. У працівників МВС ці події викликають неабияке занепокоєння, адже таку творчість „маніяка” підтримує значна кількість місцевих пішоходів. В інших районах міста також виявляється є свої „тимурівці”. Вони менш вибагливі в технічних підходах, проте не менш корисні. Так в Дарницькому районі камінням атакували авто біля елітних будинків багатіїв. Кількість проколотих шин не піддається обчисленню.

Власники автомобілів для того, щоб помститися, продовжують ударними темпами давити пішоходів та велосипедистів. Київські вулиці переповнені пішоходами та автолюбителями. Якщо влада терміново не скоротить їхню кількість, ввімкнуться механізми саморегуляції, і популяція скоротить сама себе до безпечних розмірів. За оцінками наших психоекологів — не більше 2млн. мешканців та не більше 300 тис. автівок, включаючи громадський транспорт.

Проте оскільки надій на ефективність адміністрацій нема, настав час систематизувати передовий досвід:

1. Отже, якщо вам набридло пробиватись через стіну машин до свого під’їзду – до ваших послуг досвід „кислотного маніяка”. Для цих цілей ефективно використовувати сірчану кислоту. Концентровану кислоту можна придбати на Радіоринку, там вона продається для очистки деталей. Сірчана кислота дуже негативно діє на будь-які поверхні, обвуглюючи їх.

2. Для пошкодження фарби на поверхні автомобіля (що завдає неабияких збитків) можна використовувати звичайні концентровані розчинники фарб. Їх можна придбати в усіх магазинах будівельних матеріалів. Кілька плям масляної фарби яскравого кольору на авто, також можуть змусити перефарбовувати всю машину. Для машин світлого кольору підійде звичайна аптекарська „зеленка” – вона залишає плями, які не можна змити. Для особистої помсти можна передати коротке інформаційне повідомлення, написавши текст балончиком стійкої фарби на вікні.

3. Прихильникам важкої фізичної розправи підійдуть всі підручні матеріали: каміння (можна кидати з далеких відстаней, що дає змогу втекти з місця злочину), великий спектр будівельних знарядь, бейсбольна бита, цвяхи під колеса. Давно відомий спосіб шкрябати двері ключами. Пластикова пляшка з водою, якщо її скинути з балкону свого будинку, залишить значну впадину на даху авто.

4. Наслідуючи росіян і французів (всі пам’ятають сотні спалених авто у Франції), можна теж підходити до справи більш вибагливо. Але спалити машину не так вже й просто як це здається на перший погляд. Для цього потрібно заздалегідь добре підготуватись. В якості запалювальної суміші можна використовувати всі горючі матеріали (дрова і вугілля для особливих романтиків). Проблема в тому як підпалювати. Підпалити бак автомобіля навряд чи вдасться. Краще за все вибити скло і залити пальне всередину. Можна це робити з відстані, кидаючи по черзі каміння, а потім коктейль Молотова. Проте ці методи занадто гучні і привертають багато уваги. Напалмом (як готувати шукай в попередніх інструктажах) можна обкладати колеса авто, а для більшої ефективності підкладати шини з напалмом під машину. Запалюємо все це діло і насолоджуємося красою з безпечної відстані.

Всі операції краще за все проводити вночі, так щоб вранці пошкоджені автомобілі не створювали пробки і не заважили киянам спокійно їхати на роботу в тролейбусі. Ну і звичайно вночі вам ніхто не заважатиме своїми порадами та допомогою.

Звертаємо увагу! ОСОБЛИВОГО ставлення потрібно приділяти автомобілям із синіми номерами та тим, які закінчуються на ВР та МІ. Вони не лише належать державі, але й є її уособленням. Тому пошкодження таких автівок — не просто акт вандалізму, але анархічне повстання проти Системи.

Да прибуде із вами Сила!




комментарии [10]

01.07.2008 17:53     2Справедливость - носителю зла "ЛЮБОЕ ЗЛО ВОЗВЕРНЕТСЯ СОВЕРШИВШЕМУ ЕГО" - Длительный контакт со средой, отравленной выхлопными газами автомобилей, вызывает общее ослабление организма иммунодефицит. Кроме того, газы сами по себе могут стать причиной различных заболеваний. Например, дыхательной недостаточности, гайморита, ларинготрахеита, бронхита, бронхопневмонии, рака лёгких. Кроме того, выхлопные газы вызывают атеросклероз сосудов головного мозга. Опосредованно через легочную патологию могут возникнуть и различные нарушения сердечно-сосудистой системы.
01.07.2008 16:16     Чпок К сожалению, пешеходов давят в основном на переходах, и часто на тротуарах...
Пока мы будем "думать" о стоянках и парковках ситуация не изменится.
На Бесарабке и Пл. Победы пустуют подземные паркингы - дорого, и паркуют жлобы свое роскошное железо на тротуарах Креста и остановке троллейбуса на Победы,а люди должны просачиваться между их тачками и выходить на проезжую часть, чтобы сесть в общественный транспорт.
Считаете пешеходов за лохов,
жаль денег на паркинг - трымайтэ "гранату", пановэ!
01.07.2008 10:49     Юрий Что за ч(м)удак это писал? Давай обливать красками машины и давить пешеходов не на переходах!
Может лучше подумать о стоянках по домом и внятными парковками по городу?
01.07.2008 10:33     Чпок Кстати, вопрос к "Справедливости", по поводу Хамера на тротуаре (!):
расстояние два метра на тротуаре для прохода пешеходов (согласно ПДД) при парковке было соблюдено? Очень сомневаюсь - Хаммеру все тротуара мало.
А что незаконно то несправедливо.
01.07.2008 10:21     Чпок В тюрьму сесть можно, только поймайте сначала!

да и за яйца, хлеб или валерьянку не то что посадят, а менты и задерживать не будут

А мирно не получится - не доходит автомобилистам, а штрафуют или эвакуируют редко

так что, недисциплинированные автомобилисты, начувайтеся, я, пожалуй, начну с зеленки и валерьянки
27.06.2008 11:04     Справедливость ДА, РЕЗУЛЬТАТ ТАКИХ СТАТЕЙ НАЛИЦО!!!ВЫХОЖУ СЕГОДНЯ ИЗ ДОМА НА ТРОТУАРЕ ПРИПАРКОВАЛСЯ ХАМЕР, ПРИЧЁМ ОСОБО ХОДИТЬ НЕ МЕШАЕТ, А НА СТЕКЛЕ ПРИКРЕПЛЕНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ОТ ТАКИХ ВОТ \"БОРЦОВ\" ЗА СПРАВЕДЛИВОСТЬ. ПРЕЖДЕ ЧЕМ ПИСАТЬ ТАКИЕ СТАТЬИ С СОВЕТАМИ, ЛУЧШЕ ОЗНАКОМТЕСЬ С УГОЛОВНЫМ КОДЕКСОМ, ГОСПОДА МСТИТЕЛИ И ПОТВОРСТВУЮЩИЕ ИМ ЖУРНАЛЮГИ. НЕ ЗАБЫВАЙТЕ, ЧТО ЛЮБОЕ ЗЛО ВОЗВЕРНЕТСЯ СОВЕРШИВШЕМУ ЕГО. НИКТО НЕ ЗАДУМЫВАЕТСЯ О ТОМ, ЧТО КТО-ТО ТОЧНО ТАК ЖЕ ЗАВТРА НАЧНЁТ ПОРТИТЬ И ПОДЖИГАТЬ ДОМА \"КИЕВЛЯН\", ТОЛЬКО ПОТОМУ ЧТО ТАМ ЖИВУТ БОГАТЫЕ. ЭТО АБСУРД, ОСТАНОВИТЕСЬ ПОКА НЕ ПОЗДНО, ВЫ ЖЕ НОСИТЕ ГОРДОЕ НАЗВАНИЕ ЧЕЛОВЕКИ.
27.06.2008 00:23     ТЕМА 2 Red_Baron:
мирно "не можно". Опыт Европы показывает: власть можно заставить работать только акциями протеста. Наших коррупционеров не проймешь разговорами на кухне и падением рейтинга. А им пох.. Нужны реальные акции. Да, нужно быть готовым получить по мордам от мента, посидеть в ментовке, пару месяцев срока получить. Нужно забрать у власти то, что принадлежит нам. Забирать приходится в борьбе - все по К.Марксу.
26.06.2008 13:17     Андрій По перше, чомусь не згадали два найпростіших способи: розмочений хліб на даху машини (голуби видзьобують фарбу, котра потім сама лущиться) і валер"янку (коти вилизують фарбу до металу).
26.06.2008 12:37     Вело Найкраще кидати не каміння чи цеглину (його краще на будівництво під вікнами, коли там немає людей) - а старі яйця - щоб смерділи. За 4-5 гривень і тиждень очікування на сонці - ви отримуєте 10 чудових снарядів, які зіпсують машину (засохлі відмиваються із фарбою), настрій водієві - сірководень - це супер, і не завдасте шкоди випадковим людям. Доречі, в Європі проколюють шини позадорожникам - це не машина для міста, а забавка для комплексуючих багатіїв (прутень маленький, а машина - велика ;-))). І не забувайте - машина в місті - це не тільк засіб пересування а й смерть і хвороби оточуючих - алергії, астми і злоякісні пухлини - справжня ціна вашого авто.
26.06.2008 10:41     Red_Baron Разве это методы!?ппц!куда все катится!мне кажеться что можно все решить более мирно,а то за такие мона еще и сесть в тюрьму!!
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

Как нардеп Продивус руководил Ровенщиной и контролировал янтарные прииски

02. 09. 2024 | 09:10 , ТЕМА

Об этом криминальном герое доводилось писать в далеком 2014 году. Со свержением банды Яныка и подельников Саши-Стоматолога, контролировавших нелегальную добычу янтаря в Полесье, этот вид бизнеса остался бесхозным. Для передела собственности немедленно выдвинулся тогдашний БЮТовец Продивус с боевиками. Это была славная битва! А потом про янтарный беспредел возопил свежеиспеченный министр внутренних дел Аваков и добился-таки ввода в Полесье бойцов Нацгвардии. Бойцы завезли помпы, установили их в полковых палатках и начали мыть… Продивус был теневым хозяином Ровенщины. Об этом на записях Мельниченко докладывал Кучме еще министра Кравченко. Сегодняшний его статус неизвестен. Ссылку на нашу статью десятилетней давности приведем в конце текста, а начнем с фабулы недавнего решения суда по событиям того периода.

фототема (архивное фото)

© фото: .

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: