ТЕМА

Істеричка Ляшко: депутат без анального імунитету

10 октября 2011 | 19:32

Олег Валерійович Ляшко має усі підстави не любити мусорів. Якось не складалися у нього з ними стосунки. А він же ж так хотів.


 

Якось, ще на зорі своєї політичної кар’єри Олегу Валерійовичу навіть вдалося трохи побути мєнтом. Він тоді їздив Україною і грався у таку собі суміш Хлестакова і Бендера: показував бізнесюкам посвідчення помічника міністра внутрішніх справ і пропонував здати на потреби бездомних дітей скільки совість дозволить. Совість зазвичай дозволяла здавати пристойно, оскільки в бєспрєдєльні 90-ті більше від бандитів бізнесюки боялися тільки міліцію. Яка від бандитів відрізнялася хіба що уніформою.

Однак це свято єднання молодого і палкого спритника із органами його мрії несподівано закінчилося. Як виявилося, посвідчення помічника міністра виявилося підробним, і Олега Валерійовича взяли попід білі рученьки. Він таки потрапив до міліції, але зовсім не так, як сподівався.

Там нинішньому головному українському радикалу мусорня підсунула ще одну падлянку. Поки він з відкритою душею розповідав слідчому про свій перший сексуальний досвід з одним високопоставленим Борєю, цей воістину гамлетівський монолог записувався на відео. А через півтора десятка років це відео з’явилося  в інтернетрях, назавжди змінивши так старанно створюваний образ незламного опозиціонера Ляшка на репутацію банального підараса, а також доставивши нереальну кількість лулзів усім бажаючим.

Днями Олег Валерійович мав ще одну нагоду переконатися у тому, що мєнти не міняються ніколи. Їхав собі Олег Валеріович на своєму «рендж ровері» вартістю в три річних зарплатні народного депутата. Їхав – нікого не чіпав. Навіть маячки проблискові включив, щоб, бува, якийсь випадковий мєнт не причепився. А вони, сволочі, як на зло – їдуть слідом і щось там у гучномовець гукають.

Олег Віталійович, як людина взірцево законослухняна, зупинився. І, як і належить справжньому чоловікові, влаштував істерику з матюками, копанням мєнтовського автомобіля та погрозами звільнити усіх мєнтів разом з Могильовим. Правда, проблискових маячків знімати не став. Тому що коли у людини є мрія стати мєнтом – це прекрасна мрія. Навіть коли усі її чомусь називають підарасом.

І тим ДАІшникам таки дуже пощастило, що додовбалися вони до скромного радикала Олега Ляшка, а не якогось там Ландика: навіть по пиці жодного разу не отримали, хоч і заслужили – ібо нєфіг радикалів зупиняти. А якби на місці Олега Валерійовича був, скажімо, «фронтовик» Сєня Яценюк, вже зараз би ми жили у країні без правоохоронних органів: Сєня наябєднічав би лічно Гаранту, і той в приступі гніву розігнав би негідників, як це вже колись було зі спецпідрозділом «Кобра».

Попри все, схоже, ще трохи – і вже не Ляшка обзиватимуть підарасом, а підарасів обзиватимуть ляшками.

Інфопорн



комментарии [2]

12.11.2012 03:24     xina Мусорва - бикота, а з тектсу цієї мусоробикотської статті Я пан зрозумів, що мусора ще й хуесоси!
20.10.2011 19:13     я i де ж ти дурень почув там матюки?)) хвора ти людина))
все вiн правильно зробив, вiн депутат, а ти гiвно конське
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

Как нардеп Продивус руководил Ровенщиной и контролировал янтарные прииски

02. 09. 2024 | 09:10 , ТЕМА

Об этом криминальном герое доводилось писать в далеком 2014 году. Со свержением банды Яныка и подельников Саши-Стоматолога, контролировавших нелегальную добычу янтаря в Полесье, этот вид бизнеса остался бесхозным. Для передела собственности немедленно выдвинулся тогдашний БЮТовец Продивус с боевиками. Это была славная битва! А потом про янтарный беспредел возопил свежеиспеченный министр внутренних дел Аваков и добился-таки ввода в Полесье бойцов Нацгвардии. Бойцы завезли помпы, установили их в полковых палатках и начали мыть… Продивус был теневым хозяином Ровенщины. Об этом на записях Мельниченко докладывал Кучме еще министра Кравченко. Сегодняшний его статус неизвестен. Ссылку на нашу статью десятилетней давности приведем в конце текста, а начнем с фабулы недавнего решения суда по событиям того периода.

фототема (архивное фото)

© фото: Олег Ельцов

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: