ТЕМА

Дмитро Корчинський: Краще мати за начальство негідника, ніж дурня

26 января 2006 | 09:03

Як зясувалося, Кучма був хитріший, ніж здавалося. Колись європейські колонізатори за скляні буси вимінювали в індіанців золото. Кучма брязкальця міняв на енергоносії. Він користувався тим, що наші нещасні брати росіяни високо цінують ритуали, які в сучасному глобалізованому світі давно вже не сприймають всерйоз.


Кучма присягав їм у геополітичній вірності (тим легше, що геополітика вже років як двадцять почила в Бозі). Курс України на членство в НАТО мав лише той сенс, що від нього можна було час від часу відмовлятися в ім'я дешевого газу.

 

Звісно, до геополітики додавалося трохи корупції. Коли Україна задорого перепродувала на захід свою частку дешевого російського газу, з цього годувалося кілька хлопців у Москві, Києві та Ашхабаді. "Росукренерго" відповідало за розподіл часток.

 

Проте, зрештою, від цієї корупції страждав лише братній російський народ (він робив це останні сімсот років. В цьому його місія). Не вберегли ми нашого Даниловича. Замість нього над нами поставили геть непутящих мурзиків.

 

Юля навіщось заходилася боротися з корупцією - бомбити "Росукренерго", а Ющенко замість того, щоб годувати брязкальцями росіян, став годувати ними українців. Він розповідає, що членство в НАТО краще, ніж дешевий газ. Він плює прямо в душу Газпрому. Данилович до останнього намагався підтримувати у росіян ілюзію, нібито вони мають Чорноморський флот.

 

Нові газові домовленості ще раз свідчать: "Краще мати за начальство негідника, ніж дурня".

http://www.bratstvo.info



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

Сameron Davidson

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: