ТЕМА

Що відбувається? А нічого не відбувається...

07 февраля 2014 | 12:11 , Віктор Шлінчак

Два дні намагався зліпити картину того, що відбувається "наверху". Сьогодні ще раз переконався, що нічого, власне, і не відбувається. Диспозиція така: ...


1. Янукович впевнений, що все якось розсмокчеться і увірує в те, що йому в цьому допоможуть росіяни. Як ідеологічно зараз, так і на виборах у 2015-му. Тому на наступному тижні буде призначати Клюєва на Кабмін. Отже, ескалація незворотня! 

2. Опозиція... втомилась. Тепер переговори проводить Турчинов. Інколи за ним слідом ходить Кличко. Інколи це виглядає як божевільня - по два круги - і різні пропозиції. 

3. Регіонали поки не коляться. Вірніше, обіцяють розколотися, якщо побачать результативне переформатування парламенту (ось звідки славнозвісний список Жванії!!!), але кожного дня вони "коливаються з лінією партії. 

https://www.facebook.com/

4. Кличко відмовляється брати участь у співфінансуванні потреб Майдану, Яценюк хоче стати прем'єром (але не знає, як це зробити, догодивши одночасно Ахмєтову і Юлі) при умові зміни до Конституції. Яку, зрозуміло, ніхто міняти не збирається - елементарно тягнеться час. 

5. Юля через посередників знову відмовилася їхати на лікування. На цей раз - до Росії. Досі вважає, що вийде з тюрми президентом. Найцікавіше, що зараз в РФ починають навіть вважати її, а не Януковича компромісною фігурою. Що зменшує її шанс на звільнення. 

6. Майдан поки живе своїм життям, окремим від влади і опозиції. ЄС ні на які санкції йти не хоче, бо вважає, що тоді це поверне Януковича в обійми Путіна назавжди. 

7. США продовжують мирно конфліктувати з ЄС - і їх позиції дуже часто є розбіжними (по санкціях - також). До речі, у списку, який ввели США - лише 11 прізвищ. Але список буде розширений на наступному тижні. 

Поки все.



комментарии [2]

10.02.2014 15:33     kruhlyk Коротко и ясно!
07.02.2014 16:09     райдержпенсіонер Якщо Захід реально натисне на олігархів, то переформатування ВР відбудеться враз. Інша справа, чи не йдуть сепаратні переговори Заходу та Кремля за спиною українського народу?!- це реальною буде біда! Всі ми заручники волі володарів світу.
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Олег Ельцов

Просто вид из окна

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: