ТЕМА

Її анамнез

17 февраля 2012 | 14:23

У Неї гастрит і алергія на яйця. На що скаржиться Тимошенко.


В серпні 2011-го року у Юлії Володимирівни були підшкірні крововиливи і гострі болі, а також загострення хронічних гастриту і панкреатиту, дисбактеріоз кишечника і аденоміоз матки, кропив'янка і алергія на продукти. Про це йдеться у матеріалах справи "Юлія Тимошенко проти України", які розміщені на сайті Європейського суду з прав людини. У пункті 3-му "Умови утримання в СІЗО №13 Києва" розділу А "Обставини справи" перераховуються симптоми і хвороби, на які скаржилася Тимошенко в серпні 2011-го року: "Заявник скаржився на раптові підшкірні крововиливи, гострий біль у животі і горлі, загострення хронічних захворювань, в тому числі хронічного гастриту, хронічного панкреатиту, дисбактеріозу кишечника, аденоміозу матки, вузловий зоб 2-го ступеня, безсоння, рецидивуючу кропив'янку змішаного алергічного генезу, алергію на медикаменти та продукти харчування (яйця)". The applicant complained about sudden subcutaneous haemorrhages, acute pain in her stomach and throat, exacerbation of chronic diseases, including chronic gastritis, chronic pancreatitis, intestinal dysbiosis, adenomyosis of the uterus, grade 2 nodular goiter, insomnia, relapsing allergic urticaria of mixed genesis, severe drug and food (egg) allergy. Також згадується, що затримана скаржилася на неможливості дотримання призначеної їй лікарем дієти, яка полягала в абсолютній відмові від яєць, м'яса і тваринних жирів. За словами Тимошенко, вона не могла споживати жодної з пропонованих у СІЗО страв через "хронічні гастроентерологічні хвороби та алергії". Після кількох трапез в ізоляторі ці хвороби загострилися і в неї з'явився постійний біль у шлунку, стверджує Юлія Володимирівна. "Інфопорн" буде вдячний читачам із медичною освітою, які зможуть адекватно пояснити рівень загроз перерахованих симптомів для життя і здоров'я ув'язненого екс-прем'єр-міністра. Джерело: "Інфопорн"

комментарии [3]

20.02.2012 10:33     Иванов Степан Так вот для чего карточку из поликлиники утаскивали - Танюхе с Олежкой отдать для дерьмометания!
Опускаешься все глубже, Гнильцов. И предела нет. Завонялся сам и сайтик свой завонял.
18.02.2012 20:58     Ванык Краще вона (Монтян) писала б про переваги ОСББізації всієї країни, ніж про Юлію Володимирівну. Давно не заглядав на Інфопорн. Тепер прийдеться залишати і Тему. Кузьмін, Монтян, хто наступний у вас? Колісніченко, Чечетов, Герман?!
17.02.2012 18:14     Судак Монтянша как всегда, в своем репертуаре. Ее уже просто западло читать. Пора менять фамилию на Герман.
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

Как нардеп Продивус руководил Ровенщиной и контролировал янтарные прииски

02. 09. 2024 | 09:10 , ТЕМА

Об этом криминальном герое доводилось писать в далеком 2014 году. Со свержением банды Яныка и подельников Саши-Стоматолога, контролировавших нелегальную добычу янтаря в Полесье, этот вид бизнеса остался бесхозным. Для передела собственности немедленно выдвинулся тогдашний БЮТовец Продивус с боевиками. Это была славная битва! А потом про янтарный беспредел возопил свежеиспеченный министр внутренних дел Аваков и добился-таки ввода в Полесье бойцов Нацгвардии. Бойцы завезли помпы, установили их в полковых палатках и начали мыть… Продивус был теневым хозяином Ровенщины. Об этом на записях Мельниченко докладывал Кучме еще министра Кравченко. Сегодняшний его статус неизвестен. Ссылку на нашу статью десятилетней давности приведем в конце текста, а начнем с фабулы недавнего решения суда по событиям того периода.

фототема (архивное фото)

© фото: Сергей Гутиев

Лабух

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: