ТЕМА

Стисло про історію Піднебесної Наддніпрянщини

14 января 2013 | 11:31

Що відбувалося на теренах Наддніпрянщини до правління легендарного імператора Піднебесної на імя Вкрав Чу ми напевно сказати не можемо. Річ у тім, що після страшного Лохвицького повстання і спепеляючої війни, яких небудь артефактів або письмових свідчень майже не лишилося. До нас дійшли лише розрізненні письмена і фрагменти літопису, виданого Харківським танковим заводом на титанових пластинах за державний кошт. Що таке танковий завод - досі історичній науці встановити не вдалося. Видано цю працю було за підтримки наддніпрянського Міністерства Перекручення історичних фактів, як вказано на одній з вцілілих пластин. Також ми знаємо авторство цього титанового манускрипту його створив такий собі давньонаддніпрянський історик і гуманіст Анонім Тютюнник, з під пера якого, окрім зазначеного літопису, вийшли відомі міністерські Священні Циркуляри і кілька Постанов котрі нині знаходяться у лохвицькому Соборі святого Корча. Отже, про що розповідає нам ця книга?


Піднебесна Наддніпрянська Імперія виникла у 1991 році за древнім штилем на землях міфічного королівства Уересер. Якщо від цієї непевної дати просуватися в глиб віків у зворотньому напрямку то можемо бачити такі основні віхи наддніпрянської історії.

Знаємо, що у XX-му столітті королівство Уересер входило до складу східної Чухонської Імперії і брало участь у двох страшних війнах. Обидві війни, якщо вірити текстам, були із Тевтонським Райхом і скидається на те, що Райх програв обидві, оскільки Чухонська Імперія просто закидала райхсвер (тевтонське військо) і сам Райх перечавленими тілами агроєльфів і георгієвських кавалерів.

Також знаємо про страшну громадянську війну, що вирувала Наддніпрянщиною, війну між агроельфами, гномами-цадіками, чухонським військом та червоними асурами з королівства Ленінбург в купі з орками, що врешті й видерли собі владу на цілій Чухонській Імперії. Тоді, як ми знаємо, вкотре було втрачено надію на здобуття незалежності Піднебесною Наддніпрянщиною бо наддніпрянські агроельфи у рішучу мить все кинули і почали битися зі своїми найзапеклішими ворогами – наддніпрянськими агроельфами.

Майже нічого не знаємо про культуру та міфологію Наддніпрянщини часів Уересер. Маємо буквально кілька імен та історичний постатей:
Чаклун Сосюра, котрий, як пишуть, був знаний глибокими містичними одкровеннями і здатністью перебирати картоплю поглядом. Гербовий шляхтич пан Щербицький, один з королів Уересер. Храмова співачка ритуальних гімнів Фэт-Фрумос Ротару, чия мумія й досі зберігається у храмовому комплексі ім. Степана Перуновича Бандери. Є буквально ще кілька імен і все.

Більш ранішня гішторія Піднебесної Наддніпрянщини є суцільним міфом але ми коротенько окреслимо і її. Згідно цих міфів вважається, що у 1648 році наддніпрянський полубог Богодан-Зено-Хміль підняв страшне і криваве агроельфійське повстання проти засилля місцевої гербової шляхти і короля західної республіки Цо Пан Хце, до складу якої тоді входила Піднебесна. Після легендарного двобою Богодана і русинського шляхтича-велетня Яреми (пишуть, що билися висмикнутими з корінням і обдертими сторічними дубами) агроельфи перемогли гербову шляхту, перерізали усіх гномів-цадиків і в країні запанували такі страшні демократичні процеси що Богодан, почухавши свого мудрого лоба, плюнув і здав увесь проект до майже чорирьохсотрічного рабства сусідній Чухонській Імперії, котра якраз входила у силу.

Пишуть також, що начебто задовго до тих буремних часів на теренах Піднебесної існувало міфічне Летуво-Руське королівство із політичним центром на території сучасного царства Лу. А ще до того, як пишуть, на місці сучасної Пущі-Заспи стояла столиця богатого та могутнього князівства Рус. Про нього знаємо тільки те, що воно постійно воювало з усіма навколішними державними аномаліями, такими як королівство Цо Пан Хце, Ромейською Імперією (очевидно якесь стародавнє циганське царство), з угоорками, чухонцями та іншими великими оркськими колективами. Відомо, що у той час на місці майбутньої Чухонської Імперії мешкали самі угроорки, розрізнені чухонські ватаги та невеличка агроельфійська діаспора. Царства Лу ще не існувало а королівство Цо Пан Хце тільки набирало силу. Князівство потроху багатіло аж поки не настала феодальна стагнація і культурно-соціяльний дефолт. З Дикого Степу (сучасний Драмнбасс) до князівства вдерлися орди тортуро-мангалів на чолі письменником-шаманістом Чингіз-Ханом-Айтматовим і надовго закрили цей геополітичний проект.

Що було до того, навіть і писати не хочется але ми мусимо проявити історичну о”єктивність і окреслити те, що на цей час відомо про історію Піднебесної глибокої древності.

Анонім Тютюнник пише про таке: начебто ще до виникнення князівства Рус наддніпрянські агроельфи ходили воювати Ромейську Імперію разом із угрооркським народом Хун в яких ватажком був богатир Мутилло. Пише про війни з готоблінами і обрами. Пише, що раніше агроельфи називалися скіфами і ходили воювати Вавілон і Фараон. А ще раніше (начебто) на теренах Піднебесної Наддніпрянщини було вічне агроельфійське царство Бадилля, існувала могутня двопільська культура з цікавими естрадними виконавцями і розвинутою парламентською системою і що саме двопільці запустили у космос першу керамічну ракету викручену на першому пневматичному гончарному колі. А ще раніше тут жив Недайбог котрий і створив агроельфів виліпивши їх з підсохлої багнюки.

Але очевидно, що це є цілковиті міфи і ми у них не віримо, хоча і зобов”язані розповісти про них.



комментарии [1]

23.03.2013 06:15     jYeuOUpSnGIALDBDMvk f2y7Uy , [url=http://fovjlrnwjqce.com/]fovjlrnwjqce[/url], [link=http://ahenkxoicuoc.com/]ahenkxoicuoc[/link] , http://ungsrftjggqp.com/
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Андрей Сидоренко

На рынке села Степок под Мелитополем.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: