ТЕМА

АПБ Україна: справа честі президента нові данні

31 января 2006

ТЕМА була першою ,проте як зясовується, не останньою у дослідженні ролі Віктора Ющенка у банкрутстві банку Україна. Нижче документально підтверджена інформація про те, як закривали кримінальну справу проти Ющенка попри те, що за його згоди у акціонерів банку вкрали 25 мільйонів доларів.

ЗА ЧТО УКРАИНЦЫ НЕ ЛЮБЯТ РОССИЯН

30 января 2006

Так называется заметка, появившаяся в газете "Известия". И если вы уже готовы выдать ответ: "Да за что ж их любить!", не спешите. Вот, узнайте, как оценивуают охлаждение отношений между братскими народами российские аналитики.

О заказных убийствах

27 января 2006

ТЕМА публикует заметку из сетевого дневника Севы Новгородского

Экзотическая составляющая списка БЮТ

27 января 2006

Не так давно, выступая на ТРК «Киев» Юлия Тимошенко по-деловому охарактеризовала избирательный список имени себя. Мол, у нас самий достойний отряд кандидатов. В том смысле, что более тщательным отбор бывает разве что на ферме быков-производителей. Хотим поправить Юлию Владимировну: в строгом племенном отборе от БЮТ случилась досадная ошибка. В стаде Юлии Владимировны мы обнаружили гадкого утенка, залетевшего из дальних африканских краев.

Украинский путь. Свобода или демократия?

27 января 2006

Сегодняшняя Украина, несмотря на беспрецедентный уровень свободы, - совсем не то, о чем мечтали диссиденты и правозащитники, пишет Семен Глузман в журнале "Корреспондент".

Гейша: коханка чи спільниця

26 января 2006    [ 1 ]

Романтична драма режисера Роба Маршалла "Щоденник гейші" ("Memoirs of Giesha"), яку зняли за бестселером Артура Голдена, надійшла у світовий прокат 9 грудня і відразу стала одним із головних претендентів на Оскар-2006.

Дмитро Корчинський: Краще мати за начальство негідника, ніж дурня

26 января 2006

Як зясувалося, Кучма був хитріший, ніж здавалося. Колись європейські колонізатори за скляні буси вимінювали в індіанців золото. Кучма брязкальця міняв на енергоносії. Він користувався тим, що наші нещасні брати росіяни високо цінують ритуали, які в сучасному глобалізованому світі давно вже не сприймають всерйоз.

М. і Б. сидять на газовій трубі

25 января 2006

12 січня нардеп Григорій Омельченко проголосив у парламенті, що під час підписання у Москві угоди між НАК «Нафтогаз України», ВАТ «Газпром» і «РосУкрЕнерго», яке відбувалося 3 січня 2006 року о 2.30 ночі, був присутній Семен Могілевич, якого довго й безуспішно розшукує ФБР. Втім, було б дивно, якби цього не сталося. Адже понад два роки тому преса писала про приналежність Могілевича та його подільника тодішнього голови Нафтогазу України Бойка до попередника «РосУкрЕнерго» - компанії Еуралтрансгаз. Тоді герої статті проплатили спростувальне рішення судів щодо журналіста Єльцова, який надрукував цю статтю. Нині Верховний Суд взявся переглянути те рішення, Бойко створив кишенькову партію, а Могілевич продовжує розпочату Росією газову справу.

Коротка історія України та українців

24 января 2006    [ 1 ]

В розпорядженні ТЕМИ опинився цікавий документ. За деякими відомостями, які поки що не мають офіційного підтвердження це одна з глав підручнику історії для школярів молодших класів, який готується до видання наступного року Міністерством освіти України. Нарешті вітчизняні науковці спромоглися коротко й зрозуміло викласти всесвітню історію, наочно довівши гідне місце й роль у ній богообраного українського народу.

Обойдемся без Моцарта

23 января 2006

В тяжбу за Николаевский костел ввязалось первое лицо государства. Украинская культура ожидает наступления разрушительных последствий.

Сядуть усі!

22 января 2006

Верховна Рада вирішила посилити кримінальну відповідальність за порушення авторського права. Зараз по цій статті можна буде отримати від 3 до 5 років. Що особливо приємно, кримінальну справу можна відкрити при завданні матеріальної шкоди вже у 20 неоподатковуваних мінімумів. Тобто проти більшості користувачів компютерів. Набір з неліцензійної операційної системи, текстового редактора та мультимедійних програм з легкістю перекриє цей поріг.

Прогноз погоды

22 января 2006

Национальные особенности восприятия погодных катаклизмов исследует неизвестный герой интернета. Сегодня украинцам приходится нелегко. И все же, можно успокаивать себя тем, что мы живем не на Аляске.

НЕ СТЕСНЯЙСЯ, ПЬЯНИЦА, НОСА СВОЕГО, ОН ВЕДЬ С НАШИМ ЗНАМЕНЕМ ЦВЕТА ОДНОГО

20 января 2006

По-моему, нашему человеку нужны сейчас два качества: цинизм, чтобы как-то справляться с сегодняшним днем, и оптимизм, чтобы не противно было ждать завтрашнего.

Лесь ПОДЕРВЯНСКИЙ: Не надо быть толпой

19 января 2006

Представлять Леся Подервянского нет нужды. Его пьесы у всех на устах, его картины заняли надлежащее место в частных коллекциях и музеях, его публицистические выпады остры, неожиданны и контраверсийны, а передвижение по грешной земле из чисто механического акта часто перерастает в художественную акцию. О его похождениях можно было бы снять трехчасовой элитный фильм... Так выглядит далеко не полный перечень причин, по которым с ним стоило бы поговорить. Особенно в начале года.

ВРЯТУВАТИ СПІКЕРА ЛИТВИНА

19 января 2006

Історик з Житомирщини готовий прийняти будь-яку допомогу, щоб залишитися в кріслі голови Верховної Ради

Эпоха большого передела

19 января 2006

Ноу-хау от МВД: журналист интересуется деятельностью милиции, а ему в ответ: будете интересоваться и дальше вызовем на допрос. Но речь вобщем-то не о том. Речь о большом переделе. И участии в нем людей в погонах.

фото П.Пащенко

Ющенко обіцяє «демократичнішу» конституцію

18 января 2006

Прагнучи міцніше схопити кермо влади в штормі політичного океану і бажаючи придушити бунт у парламенті, який нещодавно відправив уряд у відставку, Президент України Віктор Ющенко має намір внести нові зміни до конституції. В інтерв'ю виданню The Financial Times пан Ющенко зізнався, що хотів би переглянути основний закон України, який з першого січня цього року позбавив його багатьох повноважень на користь парламентської більшості. Він пропонує винести нову редакцію на всенародний референдум після березневих виборів.

Кінець епохи рок-романтиків

17 января 2006

Середина 70-х років уже минулого століття нам по 15-17 років. Невимовна нудьга літніх шкільних канікул в умовах маленького провінційного містечка. Коротше кажучи - це історія про Чеслава Нємена, смерть романтика й романтики в музикі вцілому.

предыдущая    241 | 242 | 243 | 244 | 245 | 246 | 247 | 248 | 249 | 250 | 251 | 252 | 253 | 254 | 255 | 256    следующая

У тебя есть какие- нибудь недостатки? - Излишняя прямота. - Я думаю, что, это наоборот достоинство. - А мне, глубоко плевать, что ты думаешь.
Вадим Рабинович
  • Социология Украины
  • Америка таки мает таланты. 14-летняя победительница-2018

фототема (архивное фото)

© фото: .

photo by Jill Greenberg

опросы

Ваші прогнози на завершення війни

Буде тривати доки Тупін не здохне
Буде тривати доки рашка не розвалиться
Цього року повернемо все
Битимося ще не один рік
Повернемо Лівобережжя - далі не подолаємо
Крим - наш, Донбас - їм
Все повернемо
Все закінчиться за схемою "дві Кореї"
Вже влітку все скінчиться нашою повною перемогою
Це буде тридцятирічна війна


последние комментарии

Сочувствую автору. Не ответит ему пан Подоляк. Так же, как и всем нам не ответит. На самый главный вопрос украинских ...

який мій вік? Я молодий й моторний. А відповіді на всі запитання гнає лише господь бог. Спробуйте й самі щось вигадати. ...

Гарна стаття. Гарний початок. Але кінця немає. Автор не кінчив. Взагалі. Мабуть видихся. Вік. Чи воювати до останнього ...

Погляд обивателя. Так вийшло, що виявились в надрах сільських земель на рівненщині скарби (бурштин). Їх видобутком ...

Вина русского народа в том что он ненавидит и презирает другие народы. И с самого начала врйны жеоал и поддерживал ...

Доброго дня. Всі мабуть змирились із пенсіями--війна війною а зарплату з травня місяця держслужбовцям і місцевому ...

нічого собі ...

на себе треба надіятись а не на владу що за патерналізм ...

Да, 8 (вісім)!!! довгих років знадобилось автору, для того, щоб зрозуміти слова посла США про майбутню долю України і ...

О, когда Ельцов пишет по своей теме, то приятно читать про соросят, что разрушают государство, а вот философию лучше не ...

Статьи от партнеров

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: